Dünya
  • 1.5.2024 13:30

Kız öğrencilerini taciz eden Rektör ifşa oldu ve tutuklandı.. Imad Shaalan Al-Shawi

Kız öğrencilerini taciz ve tecavüz eden Dekan, görüntülerin ortaya çıkmasından sonra tutuklandı..
Rezalet Irak’taki üniversitede yaşandı.

شاهد الفيديو الاصلي الفـ ـاضـ ـح لـ عماد الشاوي مع طالبه داخل جامعة البصره  - YouTube

HABERVİTRİNİ ÖZEL HABERİ
Basra Üniversitesi'nde Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri Fakültesi dekanı olan Imad Shaalan Al-Shawi, notla şantaj yaptığı kız öğrencileri önce taciz etti ardından da tecavüz etti.
Tecavüz ettiği kızların görüntüsünü çeken Dekan, o görüntüleri şantaj olarak kullanıp rezilliğine devam etti.

التفاصيل والعقوبات المنتظرة بحق عميد عماد شعلان الشاوي

Rezil dekanın taciz ve tecavüz görüntülerinin bulunduğu bir klip önce sosyal medya düştü.
Basra'daki Imad Shaalan Al-Shawi'nin skandal videosunu sosyal paylaşım sitelerinde yaymasının ardından Irak sokaklarında her dilde en çok konuşulan konu oldu. Ders verdiği kız öğrencilerle cinsel şantaj sahnelerini anlatan bu video sosyal medyada geniş çapta yayıldı
Irak'ın Basra Valiliğindeki Bilgisayar ve Bilgi Teknolojileri Fakültesi Dekanlığına 1 Haziran 2006'da geldi ve 18 sene aralıksız bu yana bu görevi yürüttü. 
Bu süre içerisinde çok sayıda kız öğrencilerine iğrenç, ahlaksız eylemlerde bulunarak ve onlara şantaj yaparak etik mesleğine saygısızlık etmeyi başardı.
Rezilliklerini bir kız ifşa etti. 
Ahlaksız dekanın tacizine uğrayan kız, skandal videolar ve resimler aracılığıyla ve bunları çeşitli sosyal ağlarda yayınlayarak ifşa etti.

Skandalın ardından Irak polisi, kampüsteki özel ofisine fotoğraf çekmek, şantaj yapmak ve kız öğrencilerle ilişkiye girmek için gizli kamera yerleştirmesi nedeniyle soruşturmaya sevk edilen Imad Shaalan Al-Shawi'nin tutuklandığını duyurdu.

Güncellenme Tarihi : 2.5.2024 11:52

İLGİLİ HABERLER