Gündem
  • 23.1.2021 15:25

“Fırıldak Sebo” Erdoğan’a gözdağı verdi!

ABD’nin Türkiye’de darbe planı yaptığını belirten Sabahattin Önkibar, “Erdoğan darbeyle değil seçimle gitmeli” diyerek sözde cumhurbaşkanını savundu. Ancak Önkibar, Erdoğan’ın hatalı politikalar izlediğini söyleyerek kendince aba altından sopa gösterdi.

Kaleme aldığı yazıları ve söylemleri nedeniyle “Fırıldak Sebo” olarak anılan Sabahattin Önkibar, yine muhalefet etmeyi bırakıp düşmanlık yapmaya başladı.

Şahsi YouTube kanalı üzerinden bir video yayınlayan Önkibar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kendince aba altından sopa gösterdi.

Küresel eşkıya ABD’nin Türkiye’de yeni bir darbe planı yaptığını ileri süren Önkibar, Erdoğan’ın yanındaymış gibi davranıp, “Erdoğan’ın da politikaları hatalı” diyerek kendince Cumhurbaşkanını tehdit etti.

Sabahattin Önkibar, "Erdoğan Biden'ı tebrik etmişti, Biden geri dönüş yapmadı. Bunun anlamı, ABD'deki yeni yönetimin, Erdoğan'ın üstünü çizmesi demektir. Altını çizeceğim bir başka şey ise, Erdoğan'ın içinde bulunduğumuz bu süreç içinde bile yanlış politikalar izlemesidir. Erdoğan toplumun tamamını kucaklaması gerekirken, o hala yandaşlarını kucaklamakla meşgul." dedi.


 

Güncellenme Tarihi : 23.1.2021 15:48

İLGİLİ HABERLER