Medya
  • 3.4.2020 19:07

‘IBAN’ paylaşımı yapan şarlatanın bir mesajı daha ortaya çıktı

Dine ve Ayet'e hakaret ettikden sonra gözaltına alınan gazeteci bozuntusu Hakan Aygün tutuklanarak cezaevine yollandı. Tutuklanmayı beklemediği için polislerin arasında sırıtan Hakan Aygün, tutuklanınca büyük şok geçirdi. Bu arada soytarı gazetecinin başka bir vukuatı daha çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın coronavirüs salgını nedeniyle halktan yardım istemesine IBAN'lı paylaşımıyla göndermede bulunan gazeteci Hakan Aygün tutuklandı.

Bodrum'daki teknesinde dün gözaltına alınan Aygün, Cuma günü savcılık ifadesinin ardından tutuklanması istemiyle Bodrum adliyesine sevk edildi.

Teknesi aranan ve bilgisayarına el konulan Hakan Aygün, suç duyurusuna neden olan tweet'le ilgili olarak "Gerçekten imanlı arkadaşlarımIn uyarı ve ricasıyla Tekrar duyuruyorum: Bahsi geçen iban’la ilgili esprinin metin yazarı ben değilim. Twitter Sayfama retweet yöntemiyle gönderilen bir mesajdı" dedi ve Trol saldırısına uğradığını, aynı görseli paylaşan retweet'lerin sayfasına yerleştirildiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın coronavirüs salgını nedeniyle halktan yardım istemesine IBAN'lı paylaşımıyla göndermede buluna Hakan Aygün'ün tutuklanmasına neden olan paylaşım:

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’nı aklınca eleştirirken dinimizi pis emeline alet etmeye kalkışan sözde gazeteci Hakan Aygün, Twitter’daki “Ey IBAN edenler” şeklindeki paylaşımını inkar etmişti. Aygün’ün Facebook hesabında da benzer bir rezillik olduğu ortaya çıktı.

Sözde gazeteci Hakan Aygün, Twitter hesabında yer alan “ey IBAN edenler” ifadesi nedeniyle gözaltına alındı.

Hakan Aygün söz konusu tweetin kendisinin yazmadığını, retweet olarak sayfasına geldiğini söylüyor.

Bodrum'daki teknesinde Perşembe günü gözaltına alınan Aygün'ün emniyet ifadesinin ardından savcılığa ifade verecek. Aygün'ün Türk Ceza Kanunu'nun 216. maddesi uyarınca sorgulanacak.

Benzer rezilliği Facebook'ta da yapmış

Milli Dayanışma Kampanyası'na dair söz konusu paylaşımı yapan Aygün'ün Facebook hesabında da İslam ile aklınca dalga geçtiği bir paylaşım olduğu belirlendi. Aygün'ün bu paylaşımındaysa, "Corona Suresi" ifadelerini kullanarak büyük bir skandala imza attığı görüldü. Aygün'ün bu paylaşımı şu şekilde:

Güncellenme Tarihi : 3.4.2020 19:28

İLGİLİ HABERLER