Spor
  • 27.6.2019 02:13

‘Messi olduğunu söyleyip 23 kadınla ilişkiye girdi’ iddiası

Barcelona'nın dünya yıldızı Lionel Messi'ye olan benzerliği ile bilinen İranlı Reza Parastesh’in, kendisini ‘Messi’ diye tanıtarak 20’den fazla kadına istismarda bulunduğu iddia edildi. Mağdur kadınların Parastesh’e dava açtığı ileri sürüldü.

İran’da yaşayan Reza Parastesh’in, Barcelona’nın Arjantinli yıldız futbolcusu Lionel Messi’yle olan benzerliğini kullanarak, 23 kadınla ilişkiye girdiği iddia ediliyor…

Reza Parastesh ile ilgili görsel sonucu

Marca’da yer alan habere göre; Reza Parastesh kendisini Messi olarak tanıttığı İran’lı kadınları İspanya’ya götürme vaadiyle kandırarak istismarda bulundu. Mağdur 23 kadının, gerçeği öğrendikten sonra Parastesh'e dava açtığı belirtiliyor.

Reza Parastesh ile ilgili görsel sonucu

‘HABERLER DOĞRU OLSA HAPİSTE OLACAKTIM’

Çıkan haberlerin ardından Instagram hesabından bir açıklama yapan  Reza Parastesh kendisini karalamak isteyenlerin olduğunu söyledi. İranlı Messi yaptığı açıklamada, ”Haberler doğru olsa şu an hapiste olacaktım.

Reza Parastesh ile ilgili görsel sonucu

Bu iddiaların hiçbirisi doğru değil. Hakkımda ortaya atılan bu haberler için tüm yasal savaşı başlatacağım ve ismimin temiz olduğundan emin olmanız için her şeyi yapacağım.” ifadelerini kullandı.

Reza Parastesh ile ilgili görsel sonucu

Messi’ye olan benzerliği ilk kez babası tarafından fark edilen Parastesh, zamanla benzerliği kendisi de kabullenmişti. Messi gibi sakal da bırakan ve arasının açık olduğu futbol konusundaki yeteneklerini geliştirmeye çalışan Parastesh, Barcelona forması giydiği fotoğraflarını sosyal medyada paylaşınca kısa sürede dünya çapında ‘İranlı Messi’ olarak tanınmaya başlanmıştı.

Reza Parastesh ile ilgili görsel sonucu

Sosyal medyada binlerce takipçisi olan Reza Parastesh İran sokalarında gezerken Messi sanıldığı için adeta izdiham yaşanıyor.

Reza Parastesh ile ilgili görsel sonucu

Güncellenme Tarihi : 27.6.2019 02:29

İLGİLİ HABERLER