Yaşam
  • 31.5.2006 00:20

06/06/06 KORKUSU

İngiltere'de 6 Haziran'da bebeğini Dünya'ya getirmesi beklenen bir anne adayı, 6 Haziran 2006 (06.06.06) tarihinden korktuğu için doğumunu daha önce yapmak için hastane yönetimini ikna etmeye çalışıyor.


İngiliz basınında çıkan haberlere göre, sinema tarihinin en iyi ve etkileyici korku filmlerinden "The Omen"ın (Kehanet) bir tutkunu olan 30 yaşındaki Melissa Parker, 6 Haziran'da bebeğini Dünya'ya getirmekten büyük korku duyduğunu belirtiyor.


"Bu tarihte doğum yapmaktan, doğum kötü geçecek veya çocuk kötü birisi olacak diye çok korkuyorum" diyen Parker, "Daha da kötüsü; bebeğimin kendisi şeytan veya deccal olabilir" diye konuştu.
Hastane yetkilileri ise Parker'ın talebinin doğumun bu tarihte yüzde 100 olmayacağı gerekçesiyle şimdilik reddedildiğini belirttiler.
İncil'de Şeytan'ı simgeleyen 666 sayısı ve İslamiyet'in aralarında bulunmadığı çeşitli kültürlerin bu tarihte Deccal'in Dünya'ya ineceği inancından ötürü o gün lanetli olarak kabul ediliyor.


Bebeklerini 6 Haziran'da doğurmak istemeyen anne adayları, sezaryen için sıraya girerken, Amerikan 20th Century Fox şirketi bu tarihte 70'lerin korku filmi The Omen'ın yeni versiyonunu gösterime sokacak. Filmin Türkiye gösterimi için gönderilen 66 kopyasının geçen hafta Atatürk Havalimanı'nın kargo bölümünde meydana gelen büyük yangında yok olduğu bildirilmişti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:06

İLGİLİ HABERLER