Yaşam
  • 31.7.2009 17:49

1 AĞUSTOS'TA GELİNLİK GİYECEKTİ, KEFEN GİYECEK...

Mersin’in Tarsus ilçesi Damlama mevkisinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 4 kişi, dün toprağa verilirken, TOBB Mersin Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Yeliz Duru’nun (32) cenazesi, bu sabah Tarsus Devlet Hastanesi morgundan yakınları tarafından alınarak, defnedilmek üzere Sinop’a götürüldü.

Yarın öğle namazını müteakip düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği öğrenilen Duru’nun, yine kazada hayatını kaybeden Lübnan asıllı Bilal Sıdani (37) ile 1 Ağustos tarihinde nikah masasına oturma hazırlığı yaptığı öğrenildi.

Mersin Deniz Ticaret Odası üyesi olduğu, lojistik firmasının bulunduğu belirten Duru’nun, kaza öncesinde, yarın Mersin’deki Merada tesisinde düzenlenecek törende, Bilal Sıdani ile evlenmenin hayaliyle son hazırlıklarını yaptığı belirtildi.

Bu arada, Sidani’nin cenazesi ise Tarsus Devlet Hastanesi morgunda bekletiliyor. Yakınlarının yarın Kanada’nın Toronto kentinden Mersin’e geleceği, pazartesi günü ise cenazeyi defnetmek üzere Lübnan’a götüreceği vurgulandı.


-TEK TESELLİ DAVETİYE-
Girişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD) ve TOBB Mersin Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Cavidan Demirağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Duru’nun çok sevilen ve sayılan, meslek yaşantısıyla tüm kadınlara örnek olan bir kişi olduğunu söyledi.

Büyük üzüntü yaşadıklarını ifade eden Demirağ, "Acımız çok büyük.

Düğününe hazırlanırken, cenazesiyle karşılaşmanın şokunu yaşıyoruz. Artık elimizde kalan tek teselli, bize gönderilen davetiye" diye konuştu.

Mersin’in Tarsus ilçesi Damlama mevkisinde, Pozantı istikametinden gelen 33 NZ 404 ve 57 DF 767 plakalı otomobiller, aynı yönde ilerleyen 38 FS 013 ve 38 ST 340 plakalı kamyonlara çarpmış, kazada, 8 kişi olay yerinde hayatını kaybetmiş, ağır yaralanan 2 kişiden birisi de hastaneye kaldırılırken ölmüştü.

Dün kazanın ardından Karael ailesine mensup 4 kişi, Tarsus’ta toprağa verilmişti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:00

İLGİLİ HABERLER