Spor
  • 19.2.2011 11:14

1 MİLYON DOLARLIK BEŞİKTAŞ PRİMİNE İNANILMAZ JEST

İkinci yarıya fırtına gibi giren Fenerbahçe’de kritik Beşiktaş derbisi için geri sayıma geçildi. İnönü’den üç puanla dönerek şampiyonluk yolunda çok önemli bir virajı daha kayıpsız geçmenin hesaplarını yapan Sarı-Lacivertliler’de dün ilginç gelişmeler yaşandı. Oyuncuların moralini yüksek tutmak için derbi primini belirleyen Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, dün kaptan Alex de Souza’ya rakamı iletti: 1 milyon dolar... Haberi aldıktan sonra takım arkadaşlarıyla toplantı yapan Brezilyalı yıldız, önce yönetimin belirlediği primi arkadaşlarına iletti, sonra da kısa bir konuşma yaptı: “Beşiktaş maçını kazanalım, primi alalım.

Ancak Beşiktaş maçını kazanmak, daha doğrusu Fenerbahçe’yi şampiyon yapmak zaten bizim asli görevlerimizden biri. Bu nedenle yönetimin bize vereceği primi kulüp içinde dağıtalım. Yıllardır buradayım ve her başarının ardından fazlasıyla ödül aldım. Bu sezon da farklı olmayacak, şampiyon olursak karşılığını fazlasıyla alırız zaten...”

Alex’in teklifi, başta yerli futbolcular olmak üzere yabancılardan da büyük destek gördü. Fenerbahçeli futbolcuların aldıkları ortak karar ise şu: Beşiktaş maçını kazanır ve 1 milyon dolar hak edilirse, bu para kulüp personeli ile Fenerbahçe’nin altyapısında oynayan tüm genç futbolcular arasında paylaştıracak.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 21:08

İLGİLİ HABERLER