Asayiş
  • 14.10.2005 06:58

1 SANİYELİK VİDEO GÖRÜNTÜSÜNDEN 25 KARE FOTOĞRAF!..

AVUKAT Fatih Volkan, olayın patlak verdiği günden bu yana 3 ayrı bilirkişi raporu ve şüpheliyle avukatının açıklamaları, Gökhan Demirkol’un burun estetiği ve saç biçimini röfle yaparak değiştirmesi gibi bulguların da aralarında bulunduğu uzun bir delil listesini savcılığa sundu.

Şüphelinin 3 saliselik profil görüntüsünün, Demirkol’un eşkaline uyduğu öne sürülen dilekçede, yine 1 saniyelik videonun 25 kare fotoğrafa dönüştürülerek savcılığa teslim edildiği bildirildi.

Demirkol’un, bilgisayarına hafıza kartı yardımıyla aktardığı video görüntüyü DVD’de çoğaltıp, internette yayın için bir hacker’a vererek www.r...share sitesinde yayınlattığı, bu sitenin adresini de yayın kontrolü için hemen ertesi gün birkaç kez kontrol ettiği öne sürüldü.

Şüphelinin teşhisi için 1 saniyelik video görüntüsünün 25 kare fotoğraf haline getirilerek savcılığa teslim edildiği, yine sadece şüphelinin bilgisayarında bulunan iki fotoğrafın, görüntünün alındığı gün çekildiği kaydedildi.

Olay görüntüleri internete gönderen bilgisayarın IP numaralarının tespit edildiği, bu konuya ilişkin Türk Telekom’dan yanıt beklendiği bildirildi. IP numarasının tespitinin, Telekom üzerinden öncelikle server şirketinin, onun üzerinden de görüntünün aktarıldığı telefon numarasının tespitini sağlayacağı kaydedildi.

İntikam kastıyla Özçelik’in doğum günü internete verildiği öne sürülen görüntünün yayınlandığı sitenin adı da savcılığa bildirildi.

/Ali Dağlar - Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:54

İLGİLİ HABERLER