Yaşam
  • 15.8.2005 01:17

13 ÖLÜMCÜL OLAYI ATLATAN ADAM MİNİCİK BİR ARIYA KURBAN GİTTİ

13 ölümcül kazadan sağ kurtulan Kanadalı'nın feci sonu... İçine arı girmiş kutu koladan içen genç adam, arının nefes borusunu sokması sonucu öldü.

Scott Jones, yıl sonuna doğru ABD'li nişanlısıyla dünya evine girecekti. Kanada'nın Montreal kentinde mimar olarak çalışan ve yıllardır ölüme meydan okuyan Scott Jones, akıl almaz bir olay sonucunda hayatını kaybetti. 34 yaşındaki Scott, daha önce birbirinden farklı tam 13 ölümcül kaza geçirmiş ve inanılmaz bir şekilde hepsinden de sağ kurtulmayı başarmıştı. Çevresinde, başrolünde Willis'in oynadığı ve ölümsüz bir adamı canlandırdığı "Kırılmaz" (Unbreakable) filmin gerçek versiyonu olarak tanımlanan Scott'ın ölümü, üzüntü ve şaşkınlık yarattı. Şaşkınlığın nedeni ise, Scott'ın ölümünün görünmez bir kazayla gelmesiydi. Önceki gün öğlen satlerinde eve erken dönen Scott, serinlemek için bir kutu kola açtı.

NEFES BORUSU ŞİŞİNCE...
Televizyonun karşısına geçen Scott, çerezle birlikte kolasını yudumluyordu. Ancak o sırada kutunun içine giren arıyı fark etmeyen genç adam, kolasını biraz daha yudumladı. İşte o an, büyük bir acı hisseden Scott'ın birkaç dakika sonra öldüğü tahmin ediliyor. Doktorlara göre, arının iğnesinin nefes borusuna batmasıyla birlikte oluşan şişlik, Scott'ı nefessiz bıraktı ve ölümüne neden oldu.

'KİTAP YAZACAKTI'
Başarılı mimarın yakın arkadaşı Carl ise, "Scott, yaşadığı kazaları anlatan bir kitap yazmayı düşünüyordu. Hatta kitabın ön hazırlıklarını tamamladı ve bir kitabeviyle anlaşmıştı. Elbette bir gün ölecekti ama böyle bir kaza sonucu onu kaybedeceğimizi düşünmüyorduk. Olanlara inanamıyorum" dedi. 100 milyonda bir rastlanan bu olay nedeniyle hayatını kaybeden Scott, yıl sonuna doğru doktora yapmak için New York'ta bulunan Amerikalı nişanlısıyla evlenmeyi planlıyordu.
Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 12:48

İLGİLİ HABERLER