Yaşam
  • 29.9.2010 17:53

14 SANİYE İLE ÖLÜMDEN DÖNDÜLER!

Kontrolsüz Cizre Dörtyol kavşağına doğru gelerek, park halindeki 5 aracı ve kaldırımdaki 6 ağacı önüne katıp, bunları sürükleyerek, Cizre Dörtyol kavşağında can kaybına yol açmadan durdu.Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde her yıl olduğu gibi yine İdil Caddesi üzerinde yük dolusu bir kamyonetin frenleri patladı. Ve yine bir facianın eşiğinden dönüldü.

İdil tarafından gelen ve Cizre'nin girişinde bulunan İdil Caddesi üzerindeki yokuştan aşağı inerken, 73 DL 987 plakalı kamyonetin frenleri patlayınca aracın şoförü Ahmet Akbaş, araçtan atladı. Kontrolsüz Cizre Dörtyol kavşağına doğru gelerek, park halindeki 5 aracı ve kaldırımdaki 6 ağacı önüne katıp, bunları sürükleyerek, Cizre Dörtyol kavşağında can kaybına yol açmadan durdu. Gece saat 11.10 surlarında meydana gelen kazada, gece geç saatlerin olmasından dolayı İdil Caddesi'nin boş olması bir facianın önledi.

Tuğla yüklü kamyonet frenleri patlayınca, şoförünün araçtan atlamasıyla birlikte, kontrolsüz gelip, park halindeki 2 otomobil, 2 Cornet, 1 trafic tipi transite toplam 5 araca çarpan ve belediyenin çöp bidonlarına çarparak, ayrıca kaldırımda bulunan ve büyük olan 6 ağacı da yıkarak önüne katan kamyonet bunları önüne katıp, sürükleyerek, Cizre Dörtyol Kavşağı'nda durdu. Kamyonetin çarptığı araçlar hurdaya döndü. Can kaybının olmadığı kazada, çok sayıda maddi hasar meydana geldi. Güvenlik kamerasına yansıyan kazanın saniyeler öncesinde kaldırımda oturan çocukların kalkarak olay yerinden uzaklaşması büyük bir faciayı önledi.

ABİDİN YEL-ŞIRNAK

 

Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 03:13

İLGİLİ HABERLER