Asayiş
  • 19.10.2019 00:53

14 yaşındaki Suriyeli kıza iğrenç tecavüz

 Suriyeli genç kız cinsel saldırıya uğradı! Şüpheliden kan donduran itiraf...

İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde meydana gelen cinsel saldırı olayı son dakika haberi olarak ajanslarda yer aldı. Olay Atatürk Mahallesi’nde annesiyle birlikte yaşayan 14 yaşındaki kızın cinsel saldırı için derneğe başvurmasıyla başladı. Suriye uyruklu çocuk ev sahibinin kendisini taciz ettiğini söyledi. Yaşanan bu olayların ardından şüpheli ev sahibi kan donduran ifadelere yer verdi. İşte son dakika gelişmesine dair detaylar.

Son dakika: Suriyeli genç kız cinsel saldırıya uğradı! Şüpheliden kan donduran itiraf...

İstanbul Arnavutköy'de yaşanan iğrenç cinsel saldırı olayı son dakika haberi olarak yer aldı. Arnavutköy'de annesiyle birlikte yaşayan 14 yaşındaki Suriyeli kız başından geçenleri bir yardım kuruluşuna anlatmasıyla her şey ortaya çıktı. Suriyeli kızın ardından annesi de kızının zorla alıkoyulduğunu dile getirdi. Ev sahibi şüphelinin ise mahkemede verdiği ifadeler kan dondurdu.

Alınan bilgiye göre, Atatürk Mahallesi'nde annesiyle birlikte yaşayan 14 yaşındaki Suriye uyruklu bir çocuk bir derneğe başvurarak, ev sahibi tarafından cinsel saldırıya uğradığını söyledi.

Dernek yöneticisinin durumu bildirmesi üzerine harekete geçen Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli C.Ç'yi gözaltına aldı.

Son dakika: Suriyeli genç kız cinsel saldırıya uğradı! Şüpheliden kan donduran itiraf...

Emniyetteki ifadesinde, kızı kendisine iki ay önce eş olarak istediğini öne süren şüpheli C.Ç, dini nikah yaptıklarını, resmi nikah yapmaması üzerine kendisinin bu suçlamayla karşılaştığını savundu.

Çocuğun annesi ise şüphelinin kızını zorla alıkoyduğunu, şikayetçi olmaları durumunda öldürülme korkusuyla kimseye bir şey söyleyemediklerini öne sürdü.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli sevk edildiği adliyede tutuklandı.

 

 

Güncellenme Tarihi : 19.10.2019 00:52

İLGİLİ HABERLER