Yaşam
  • 30.4.2006 14:00

15 YAŞINDAKİ KIZA AKRABALARI 3 YILDIR TECAVÜZ EDİYORMUŞ

EMRAH ELMAS
BALIKESİR - Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde, küçük yaşta bir kız çocuğuyla ilişkiye girdikleri belirlenen ve akrabası oldukları ileri sürülen şahıslar, Ayvalık İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre, Altınova Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi olduğu öğrenilen ve 3 yıldan bu yana tecavüze uğradığı ileri sürülen 15 yaşındaki S.K.'nın hamile kalması üzerine, jandarma ekipleri araştırma başlattı. Yapılan istihbarat çalışması sonucunda, S.K. ile ilişkiye girdikleri ileri sürülen öz ağabeyi S.K. (24), ismi açıklanmayan 2 kişi ve eniştesi K.A. (54) ile dayısı O.T. (56), düzenlenen operasyon neticesinde küçük yaşta kıza cinsel istismar suçundan gözaltına alındı.
Yakın çevresi tarafından 3 yıldır cinsel istismara uğradığı iddia edilen S.K.'nın annesi Z.T.'nin (50) konuyu bildiği iddia edildi. 9 kişinin gözaltına alındığı olayda ağabey S.K.'nın kardeşi S.K. ile ilişkiye girdiğini kabul ettiği iddia edilirken, eniştesi K.A. (54) ve dayısı O.T.'nin (56) ilişkiyi reddettikleri ileri sürüldü.
15 yaşındaki S.K.'nın 6 aylık hamile olduğu, olayın hamile kalması sonucunda ortaya çıktığı belirtildi. Soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 06:27

İLGİLİ HABERLER