150 bin liraya aldığı aracın önü benzinli arkası dizel çıktı

2 dk okuma
150 bin liraya aldığı aracın önü benzinli arkası dizel çıktı

Hızlı Özet

Olayı bilmediğim için araca arızalarından dolayı milyarlarca lira masraf yaptım. Son olarak aracı ekspertize götürdüm. Raporlarımı alarak avukat tuttum. Mahkeme yoluna gideceğim" diye konuştu.






150 bin liraya aldığı aracın önü benzinli, arkası dizel çıktı!



Üsküdar'da 2. el araç satın alan bir vatandaş, aylar sonra yaptırdığı ekspertiz sonrası 150 bin liraya satın aldığı otomobilin iki farklı aracın birleşiminden oluştuğunu öğrenince büyük şok yaşadı. Aracın ön kısmının benzinli arka kısmının ise dizel olan bir araca ait olduğu ortaya çıktı.



Üsküdar'da internet üzerinden gördüğü 2. el otomobil ilanı için ilan sahibiyle görüşen İsa Kaya, aracı satın alarak evine dönüş yaptığı esnada aracın motor kısmından dumanlar yükselmeye başladı. Aracı tamirhaneye götüren Kaya, yaklaşık 6 ay boyunca satın aldığı otomobilin çıkardığı farklı arızalar nedeniyle defalarca tamirhanenin yolunu tuttu. Kaya, son gittiği ustanın söylediği sözler sonrası ise hayatının şokunu yaşadı.



 Ön kısmı benzinli, arka kısmı dizel araca ait



İddiaya göre, İsa Kaya'nın 150 bin lira vererek aldığı ' Volvo' marka otomobil, iki farklı aracın birleştirilmesiyle oluşturuldu. Kaya'nın aldığı otomobilin ön kısmı 2013 benzinli bir araca aitken arka kısmı ise 2014 dizel araca ait olduğu ortaya çıktı. Yaşanan olay sonrası satıcı ile iletişime geçmeye çalışan mağdur İsa Kaya herhangi bir olumlu geri dönüş alamadı.



"2 farklı aracı birleştirip tek otomobil yapmışlar"



Yaşadığı olay sonrası hayatının şokunu yaşadığını belirten İsa Kaya, "İnternet üzerinden gördüğüm ilan sonrası araç sahibiyle görüşerek aracı satın aldım. Arabayı satan kişi beni ekspertize götürdü. Orada araçta herhangi bir sorun olmadığı söylendi. Sanırım anlaşmalıydılar. Arabayı aldıktan sonra eve dönerken daha ilk gün arabanın motoru yanmaya başladı. Tamir ettirdik. Sonrasında sürekli olarak arıza vermeye başladı. Son gittiğim araba tamircisi ise durumu fark edince her şey ortaya çıktı. Meğerse 2 farklı aracı birbirine yerleştirip tek otomobil yapmışlar. Aracın önü benzinli arkası dizel. Aracı bana satan kişiyle iletişime geçmeye çalıştım fakat kendisi bu durumu kabul etmedi. Olayı bilmediğim için araca arızalarından dolayı milyarlarca lira masraf yaptım. Son olarak aracı ekspertize götürdüm. Raporlarımı alarak avukat tuttum. Mahkeme yoluna gideceğim" diye konuştu.



 




Bu haber 952 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Konya'da Kan Donduran Olay: Hukuk Öğrencisi, Veteriner Anne ve Babasını Öldürdüğünü İtiraf Etti
Asayiş
#cinayet#Konya#İl Tarım ve Orman Müdürlüğü

Konya'da Kan Donduran Olay: Hukuk Öğrencisi, Veteriner Anne ve Babasını Öldürdüğünü İtiraf Etti

Konya'nın Meram ilçesinde, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde görevli veteriner hekim çift, evlerinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Cinayet şüphelisinin, parkta elleri kanlı bir şekilde yakalanan ve suçunu itiraf eden hukuk fakültesi öğrencisi oğulları olduğu belirlendi.

Habervitrini9058 Görüntüleme
Şanlıurfa'da Mezarlıkta Kan Donduran Keşif: Varilden 21 Cenine Ait Kalıntı Çıktı
Asayiş

Şanlıurfa'da Mezarlıkta Kan Donduran Keşif: Varilden 21 Cenine Ait Kalıntı Çıktı

Şanlıurfa'da bir mezarlıkta, içi kaplarla dolu plastik bir varilden 21 insan cenini çıkarıldı. Yurttaşların ihbarıyla gün yüzüne çıkan olayın ardından, ceninlerin gömülmek üzere Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden gönderildiği ancak terk edildiği öne sürülürken, Şanlıurfa Valiliği adli ve idari soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Habervitrini12589 Görüntüleme
Gülistan Doku olayında şok eden gelişme
Asayiş

Gülistan Doku olayında şok eden gelişme

Çimen, dönemin Tunceli Devlet Hastanesi Başhekimi Çağdaş Özdemir’in de aralarında bulunduğu bazı isimlerin Gülistan’ın son görüldüğü bölgede hareketlilik içinde olduğunu öne sürerek, Özdemir’in olayla ilgili sorumluluğunun bulunduğunu iddia etti.

Habervitrini14736 Görüntüleme
MİT'ten casusluk operasyonu! 7 kişi tutuklandı
Asayiş

MİT'ten casusluk operasyonu! 7 kişi tutuklandı

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından 4 ilde eş zamanlı olarak Türkiye aleyhine istihbarat faaliyetleri yürüttüğü tespit edilen şebekeye operasyon yapıldı. Operasyon kapsamında aralarında şebekeyi yöneten kişinin de bulunduğu 7 kişi tutuklandı.

Habervitrini10220 Görüntüleme