Asayiş
  • 1.6.2006 00:07

16 YAŞINDAKİ GENÇ TECAVÜZDEN GÖZALTINA ALINDI

KEMAL ALTINKAYA
KOCAELİ  - Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde 16 yaşındaki bir gencin, komşusunun 3.5 yaşındaki erkek çocuğuna fiili livata yoluyla tecavüz ettiği iddia edildi.


Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam Gebze Hürriyet Mahallesi 2065 Sokak 30 numarada meydana geldi. İddiaya göre, aynı mahallede oturan G.S. (16) isimli genç, dün akşam evde kimsenin olmadığı bir sırada komşularının çocuğu Y.S.'ye (3.5), fiili livata yoluyla tecavüz etti.

 Küçük çocuğun çığlık atması üzerine zanlı, fiili livatayı gerçekleştirdikten sonra evden kaçtı. Çocuğun sesini duyan komşuları ise, Y.S.'nin tecavüze uğradığını görünce, çocuğu hemen hastaneye kaldırdı. Hastanede yapılan muayenede Y.S.'nin, fiili livata nedeniyle anüsünde yırtılma olduğu ve çok miktarda kan kaybettiği öğrenildi. Doktorlar, küçük çocuğun zamanında getirildiğini, aksi halde kan kaybından ölebileceğini belirtirken, Y.S. yapılan tedavinin ardından ailesine teslim edildi.


Olayı gerçekleştirdiği öne sürülen G.S.'nin ise öğrenci olduğu, ancak bir süre önce okuldan tasdikname verilerek uzaklaştırıldığı öğrenildi. Olayın ardından kaçan G.S, bugün Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Grup Amirliği ve Şehit Faruk Arslan Karakolu ekiplerinin ortak çalışması sonucu saklandığı yerde yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı, yaşı küçük olduğu için ifadesi alınmayarak, Çocuk Büro Amirliği'ne teslim edildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:05

İLGİLİ HABERLER