Asayiş
  • 27.11.2017 22:16

16 yaşındaki kızın cinayeti çözüldü

Bir yıldır birlikte yaşadığı Ahmet Şahin tarafından öldürülen 16 yaşındaki Dilek İnce, cinayetinin ayrıntıları ortaya çıktı. Katil zanlısı Ahmet Şahin’in, Dilek İnce’yi fuları ve şarj kablosu ile boğarak öldürdüğü öğrenildi. Emniyette sorgusu devam eden zanlının olayı bir anlık öfke ile yaptığını söylediği öğrenildi.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya mahallesinde bir gecekonduda birlikte yaşadığı Ahmet Şahin tarafından öldürülen 16 yaşındaki Dilek İnce cinayetinde, ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Bir yıldır Antalya’da birlikte yaşadıkları ancak 15 gün önce İstanbul’a geldikleri öğrenilen Ahmet Şahin ve Dilek İnce, yakınlarının yanlarında yaşamalarını kabul etmemesi üzerine Gaziosmanpaşa’da bir gecekonduda yaşamaya başladı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü zanlı Şahin’in ablası ve eniştesini arayan Dilek İnce, Antalya’daki ailesinin yanına gitmek için yardım istedi. Önce bunu kabul etmeyen enişte, daha sonra genç kızı alarak otogara götürdü. Zanlı Şahin’in olayı duyması üzerine otogara giderek Dilek İnce’yi kaldıkları gecekonduya geri getirdi. Ailesinin yanına gitmek istemesine öfkelenen zanlı Şahin, genç kızı boynuna taktığı fular ve telefon şarj kablosu ile boğarak öldürdü. Ardından cesedi bavula koydu. Ancak eniştenin olayı polise bildirmesi üzerine zanlı kaçamadan Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği tarafından yakalandı.

Emniyetteki sorgusu devam eden katil zanlısı Ahmet Şahin’in, Dilek İnce’yi fuları ve şarj kablosu ile boğarak öldürdüğü, cinayeti ise bir anlık öfke ile yaptığını söylediği öğrenildi. Zanlı Ahmet Şahin’in, 12 kasten yaralamadan, 1 gasp, 1 hırsızlık olmak üzere toplam 29 suç kaydının bulunduğu ve cezaevi firarisi olduğu öğrenildi. Dilek İnce’nin ailesinin daha önce 3 kez zanlı hakkında kızlarını alıkoymasından ötürü şikayette bulundukları da öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 27.11.2017 22:17

İLGİLİ HABERLER