16 yaşındaki kızın cinayeti çözüldü

••2 dk okuma
16 yaşındaki kızın cinayeti çözüldü

Hızlı Özet

“Bir yıldır birlikte yaşadığı Ahmet Şahin tarafından öldürülen 16 yaşındaki Dilek İnce, cinayetinin ayrıntıları ortaya çıktı.”






Bir yıldır birlikte yaşadığı Ahmet Şahin tarafından öldürülen 16 yaşındaki Dilek İnce, cinayetinin ayrıntıları ortaya çıktı. Katil zanlısı Ahmet Şahin’in, Dilek İnce’yi fuları ve şarj kablosu ile boğarak öldürdüğü öğrenildi. Emniyette sorgusu devam eden zanlının olayı bir anlık öfke ile yaptığını söylediği öğrenildi.



Gaziosmanpaşa Yıldıztabya mahallesinde bir gecekonduda birlikte yaşadığı Ahmet Şahin tarafından öldürülen 16 yaşındaki Dilek İnce cinayetinde, ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Bir yıldır Antalya’da birlikte yaşadıkları ancak 15 gün önce İstanbul’a geldikleri öğrenilen Ahmet Şahin ve Dilek İnce, yakınlarının yanlarında yaşamalarını kabul etmemesi üzerine Gaziosmanpaşa’da bir gecekonduda yaşamaya başladı.



Geçtiğimiz Cumartesi günü zanlı Şahin’in ablası ve eniştesini arayan Dilek İnce, Antalya’daki ailesinin yanına gitmek için yardım istedi. Önce bunu kabul etmeyen enişte, daha sonra genç kızı alarak otogara götürdü. Zanlı Şahin’in olayı duyması üzerine otogara giderek Dilek İnce’yi kaldıkları gecekonduya geri getirdi. Ailesinin yanına gitmek istemesine öfkelenen zanlı Şahin, genç kızı boynuna taktığı fular ve telefon şarj kablosu ile boğarak öldürdü. Ardından cesedi bavula koydu. Ancak eniştenin olayı polise bildirmesi üzerine zanlı kaçamadan Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği tarafından yakalandı.



Emniyetteki sorgusu devam eden katil zanlısı Ahmet Şahin’in, Dilek İnce’yi fuları ve şarj kablosu ile boğarak öldürdüğü, cinayeti ise bir anlık öfke ile yaptığını söylediği öğrenildi. Zanlı Ahmet Şahin’in, 12 kasten yaralamadan, 1 gasp, 1 hırsızlık olmak üzere toplam 29 suç kaydının bulunduğu ve cezaevi firarisi olduğu öğrenildi. Dilek İnce’nin ailesinin daha önce 3 kez zanlı hakkında kızlarını alıkoymasından ötürü şikayette bulundukları da öğrenildi.




Bu haber 972 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

SPK eski Başkanı İbrahim Ömer Gönül için Bakanlık’tan soruşturma izni istendi
Asayiş

SPK eski Başkanı İbrahim Ömer Gönül için Bakanlık’tan soruşturma izni istendi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Eski Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül için Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan soruşturma izni talep etti.

Habervitrini12888 Görüntüleme
İşte Zen Pırlanta sahiplerine atılan tehdit mesajları: Arabanızla havaya uçururuz
Asayiş

İşte Zen Pırlanta sahiplerine atılan tehdit mesajları: Arabanızla havaya uçururuz

İstanbul'da "Çirkinler" silahlı suç örgütünün, Zen Pırlanta sahiplerine gönderdiği yağma amaçlı tehdit mesajları ortaya çıktı. Soruşturmada yakalanan çete üyesi 5 şüphelinin, mağdurlara, "Sizi o bindiğiniz arabalarla havaya uçururuz", "Bindiğin Mercedes'e kadar biliyoruz" ve "Akşama kadar bize dönüş olmasın gerisini siz düşünün artık" şeklinde mesajlar attığı belirlendi.

Habervitrini15043 Görüntüleme
Sırtımızda naylon erittiler
Asayiş

Sırtımızda naylon erittiler

Olay, İstanbul'un Kağıthane ilçesi Merkez Mahallesi’nde meydana geldi. Hakan Ç. ile Görkem Serkan T., iddiaya göre alacak meselesi nedeniyle bir evde darbedildi. ​

Habervitrini14762 Görüntüleme
Denizolgun dosyasında çember daralıyor! İki kritik iddianame
Asayiş

Denizolgun dosyasında çember daralıyor! İki kritik iddianame

Eski Ulaştırma Bakanı Arif Ahmet Denizolgun’un 2016’daki ölümüne ilişkin soruşturmada 10 yıl sonra iki kritik iddianame hazırlandı. Soruşturmada daha önce “yok” denilen otopsi videosunun, fethi kabir kararının alındığı gün ortaya çıktığı belirlendi. Üç Adli Tıp görevlisi hakkında “resmî belgede sahtecilik”, Denizolgun’un özel doktoru olduğu belirtilen Nurettin Demirkol hakkında ise “yalan tanıklık” suçundan dava açıldı.

Habervitrini10006 Görüntüleme