Asayiş
  • 10.1.2015 15:28

16 yaşındaki nişanlısı ile annesini öldürdü

16 yaşındaki nişanlısı ile annesini öldüren şüpheli yakalandı

İZMİT,(Kocaeli),(DHA)

İZMİT’te dün aşam 16 yaşındaki nişanlısı Hatice Vanlı ile annesi 41 yaşındaki Serap Atak’ı bıçaklayarak öldürdükten sonra kaçan 25 yaşındaki Barış K. polis tarafından yakalandı.


Olay, İzmit’in Cedit Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. Barış K. Hızır Sokak’ta oturan bir yıldır nişanlı olduğu Hatice Vanlı’nın evine gitti. Evde 2 genç arasında iddiaya göre kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada Barış K., nişanlısı Hatice Vanlı ile annesi Serap Atak’ı bıçakla yaraladı. Anne ve kızı kanlar içinde yerde kalırken, Barış K. evden kaçıp izini kaybettirdi. Çığlıkları duyan komşuların haber vermesiyle eve polis ekipleri ve ambulanslar yönlendirildi. İhbar üzerine giden sağlık ekipleri, 4 bıçak darbesi alan Hatice Vanlı’yı Seka Devlet Hastanesi’ne, annesi Serap Atak’ı ise Kocaeli Devlet Hastanesi’ne götürdü. Tedaviye alınan yaralılardan önce Hatice Vanlı, yarım saat sonra da anne Serap Atak yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Cinayetin ardından kaçan Barış K. ise polisin yaptığı araştırma sonrası babaannesinin evinde yakalandı. Hatice Vanlı’nın Serap Atak’ın ilk evliliğinden olduğu öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:59

İLGİLİ HABERLER