Asayiş
  • 4.6.2020 11:58

18 yaş altı izninde alışverişe çıktı, istediğini alamayınca delirdi

Genç kızın annesine yaptıkları hayrete düşürdü. Bugün 18 yaş ve altı sokağa çıktı. Sokağa çıkma iznini fırsat bilerek alışverişe çıkan genç kızın annesine gösterdiği şiddet, bir anda sosyal medyada gündem oldu. İstediği ayakkabı alınmayan genç kız, önce annesini darp etti daha sonra da merdivenlerden aşağı itti. Genç kızın sözleri ise çileden çıkarttı. Merdivenlerin başında duran kız "Onay mı veriyorsun da konuşuyorsun orada" diyerek bağırdı. Mağazada bulunan diğer müşteriler genç kıza "Bağırma, ne bağırıyorsun" diye tepki gösterdi.

Türkiye bu vicdansızlığı konuşuyor. İstediği ayakkabıyı almayan Annesini merdivenden attı Alışverişe çıkan anne-kız bir alışveriş merkezine gitti. İstediği ayakkabıyı annesi almayınca kız annesini darp edip merdivenden itekledi. Merdivenden düşen anne ağlarken, alışveriş merkezindeki kişiler kıza "Bir insan annesini döver mi kardeşim" diye seslendi.

SÖZLERİ ÇİLEDEN ÇIKARTTI

Twitter'da "#anneyekalkanellerkırılsın" etiketi açıldı ve gündemin birinci sırasına oturdu. Anne ise bu ayakkabıyı almamasını söyledi. Kız, bunun üzerine annesini darp ederek merdivenden itti.

ANNEYE KALKAN ELLER KIRILSIN

Merdivenden düşen kadın ağlarken, alışveriş merkezindeki kişiler kıza "Bir insan annesini döver mi kardeşim" diye seslendi. Sosyal medyada yer alan Twitter'da "#anneyekalkanellerkırılsın" etiketi açıldı. Aynı zamanda birçok kişi büyük tepki gösterdi. Görüntülerle ilgili açılan #anneyeuzananellerkırılsın tagı gündemin birinci sırasına oturdu.

 

Güncellenme Tarihi : 4.6.2020 14:47

İLGİLİ HABERLER