Gündem
  • 25.2.2015 10:05

18.5 saatlik görüşme vekilleri perişan etti

 

 
18.5 saat görüştüler... Kimi uyuyakaldı kimi fenalaştı
  •  
Vekiller, “İç Güvenlik Paketi” görüşmelerinin 18.5 saat sürmesi üzerine uykusuz bir gece geçirdi. 6 maddenin kabul edildiği görüşmeler sabaha kadar sürünce bazı vekiller dayanamayıp koltuklarında uyuyakaldı.
 
Görüşmeleri sırasında CHP'li Gürkut Acar sabah saat 08.00'da tepki amaçlı 'Duran adam' eylemi yaptı. Bir süre sonra rahatsızlanan Acar'a ilk müdahaleyi doktor olan CHP'li Mehmet Haberal yaptı.  
 
İlerleyen saatlerde HDP'li Ertuğrul Kürkçü de fenalık geçirdi.
 
Çalışma saatlerini protesto eden MHP'li milletvekilleri Meclis başkanlık divanı önünde toplanarak protesto etti. MHP'li milletvekillerinin AK Partili Katip Üye Mine Lök Beyaz ve Meclis Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı arasındaki tartışmada Bahçekapılı “Elime vuruyorlar” diye bağırırken, araya AK Partili kadın milletvekilleri girdi.
 
Bahçekapılı oturuma ara verirken, MHP'li ve AK Partili milletvekilleri arasında itiş kakış yaşandı. Bu sırada dengesini kaybeden AK Parti'li Metin Külünk ve Hilmi Bilgin, geçtiğimiz hafta CHP'li Orhan Düzgün'ün düştüğü merdivenlere düşmekten son anda kurtarıldı. HDP'li Adil Zozani de verdiği önergenin okunmaması üzerine sinirlenip katip üyelerinin mikrofonunu eliyle vurarak kırdı. 

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 21:56

İLGİLİ HABERLER