Asayiş
  • 20.5.2013 00:26

19 Mayıs yürüyüşünde 3 kişiyi darp ettiler

Sarıyer’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yürüyüş yapan bir grup, cadde üzerinde tartıştıkları 3 kişiyi darp etti.
Şehit Mithat Yılmaz Caddesi üzerinde 19 Mayıs kutlamaları dolayısıyla yürüyüş yapan ve CHP’li oldukları iddia edilen gençler, yürüyüş sırasında bir fotoğraf stüdyosunun önünde bulunanlarla tartışmaya girdiler. Tartışmanın ardından fotoğraf stüdyosuna giren gençler, burada çalışan Hasan Şahin, Eylül Süzer ve Turgut Balıkoğlu’nu darp etti. Kavga sırasında Hasan Şahin, cam kırıklarıyla saldırıya uğradı. Yaralanan Hasan Şahin, Baltalimanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay Yeri İnceleme ekipleri bölgede inceleme başlattı. Olayda saldırıya uğrayan Eylül Süzer ise gözyaşlarını tutamadı. Genç kız yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Olayla ilgili bilgi veren Seyfi Gencer, “Saldırı sırasında stüdyoda çalışan 3 arkadaşımız saldırıya uğradı. Bir arkadaşımız ise camlarla yaralandı ve şuan Baltalimanı Devlet Hastanesi’nde ameliyata alındı. Bir de patronumuzun kızı var darba uğrayan. O da şuan konuşamayacak durumda” dedi.
Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:11

İLGİLİ HABERLER