Asayiş
  • 30.6.2008 13:22

19 YAŞINDAKİ GENÇ SERİNLEMEK İÇİN GİRDİĞİ DEREDE BOĞULDU

SALİH BAKICI
BURSA- Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir genç, serinlemek için girdiği derede boğularak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, dün arkadaşlarıyla birlikte Hamzabey deresine giden Muhammet Öztürk (19), yüzmek için girdiği derede bir anda çırpınmaya başladı. Arkadaşlarının kurtarmaya çalıştığı Öztürk, boğularak hayatını kaybetti. Arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen vatandaşların arama çalışmaları sonuç vermezken, jandarma ve itfaiye ekiplerinin gece geç saatlere kadar süren aramalarından da bir netice alınamadı. Bursa Sivil Savunma Müdürlüğü'nden de yardım istenirken, dalgıçlar başka bir
olayda oldukları için gelemedi. Derenin akıntı yönüne doğru ağ gerilerek gencin cesedinin akıntıya kapılması önlenirken, geç saatlere kadar süren aramalara ara verildi.
Sabah erken saatlerde İnegöl'e gelen dalgıçlar, İnegöl İtfaiye Müdürlüğü ekipleriyle birlikte Öztürk'ün cesedini aramaya başladı. Uzun süren aramaların ardından gencin cesedine ulaşıldı. Arama çalışmalarını uzaktan izleyen Muhammet Öztürk'ün İnegöl Tekel Kibrit İşletmesi'nden emekli olan babası Özcan Öztürk, annesi Billur Öztürk ile arkadaşları, cesedin dereden çıkarılması esnasında gözyaşlarına boğuldu. Fenalık geçirenlere olay yerindeki 112 Acil Servis ambulansında müdahale edildi.
15 Haziran'da yapılan ÖSS'ye girdiği öğrenilen gencin cesedi, İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:14

İLGİLİ HABERLER