Asayiş
  • 28.2.2013 13:03

2 gündür kayıp gencin parçalanmış cesedi bulundu

Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan beldesinde yaşayan 17 yaşındaki Metin Yesin’den 25 Şubat Pazartesi akşamından bu yana haber alınamayınca ailesi jandarmaya haber verdi. Jandarma genci arama çalışması başlatırken, 27 Şubat Çarşamba günü saat 14.00 sıralarında Yesin’in cesedinin Radar Tepesindeki kayalıklarda bulunduğu ihbarı geldi.

İhbar üzerine olay yerine gelen Jandarma ekipleri, yaklaşık 100 metrelik uçurumda Metin Yesin’in parçalanmış cesedine ulaştı. 17 yaşındaki gencin cesedinin bulunduğu bölgenin dik olması yüzünden ekipler cesedi çıkartamazken, Fethiye’den AKUT ekipleri bölgeye çağırıldı. Çok zor bir noktaya düşen ve çok zor ulaşılabilen Metin Yesin'in cesedi, gece saat 21.30 sıralarında çıkartabildi ve incelenmek üzere Ortaca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İddialara göre Metin Yesin, 3 arkadaşı ile birlikte Pazartesi akşamı Radar Tepe’ye geldi. Ancak genç buradan neden ve nasıl uçuruma yuvarlandığı öğrenilemedi. Olayla ilgili kimlikleri tespit edilen ve Metin Yesin ile birlikte tepeye gelen 3 kişi gözaltına alındı, gözaltındaki kişilerin sorgularının ardından olay yerine getirilerek burada tatbiki olarak ifadeleri alındı.Yetkililerin Metin Yesin’in intihar mı ettiği, arkadaşları tarafından mı itildiği yoksa kazara mı düştüğünün araştırıldığı öğrenildi.

METE SÖNMEZ-İHA

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 17:38

İLGİLİ HABERLER