Gündem
  • 26.3.2009 05:50

'2 HELİKOPTER ARAMAYA BAŞLADI 7 HELİKOPTER DAHA GELECEK!..'

GÖKSUN - İçişleri Bakanı Beşir Atalay, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin enkazının bulunması için tüm imkanların seferber edildiğini belirterek, ''Tekrar geçmiş olsun diyoruz, inşallah hayırlısıyla çabucak ulaşmaya çalışıyoruz'' dedi.


Bakan Atalay, Yazıcıoğlu ve beraberindekileri taşıyan helikopterin enkazına ulaşmakiçin başlatılan çalışmaları yerinden takip etmek üzere geldiği Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal, Vali Mehmet Niyazi Tanılır ve öteki yetkililerle İlçe Jandarma Komutanlığında toplantı yaptı.


Bakan Atalay, Göksun İlçe Jandarma Komutanlığından çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Bakan Atalay, dün akşam geç saatlere kadar 3 helikopterle arama yapıldığını belirterek, söz konusu helikopterlerin sis ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ilerleyen saatlere kadar arama çalışmalarına devam edemediğini kaydetti.


Şu saat itibariyle 2 helikopterin yeniden arama çalışmasına başladığını ifade eden Atalay, Genelkurmay Başkanlığından 4, Emniyetten ise 3 helikopterin havanın ışımasıyla birlikte bölgeye gelerek arama faaliyetlerine katılacağını bildirdi


Bakan Atalay, ''Gün aydınlanırken yoğun bir çalışma başlatacağız. Biz şimdi koordinatları yeni belirlenen bir alan var oraya gidiyoruz. Havadan, karadan, tüm imkanlarımızla çalışıyoruz. Şimdilik söyleyeceklerim bu'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:48

İLGİLİ HABERLER