Asayiş
  • 17.1.2015 22:46

2 vahşi kadın cinayeti daha

HASTANEDE TEMİZLİK GÖREVLİSİ OLARAK ÇALIŞAN KADIN DARP EDİLDİKTEN SONRA BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜ
BOLU'da, eşinden boşandıktan sonra yalnız yaşayan 31 yaşındaki Nurten Çelikbaş darp edildikten sonra kafasına kesici aletle vurularak öldürülmüş halde bulundu. Polis, cinayat zanlısını belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.
Olay, akşam saatlerinde, Kültür Mahallesi Atilla Sokak'ta Nurten Çelikbaş'a ait evde meydana geldi. Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan Nurten Çelikbaş'ın kapısının açık olmasından şüphelenen komşuları eve girdiklerinde genç kadını kanlar içerisinde buldu. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Nurten Çelikbaş'ın darp edildiğini, kafasına kesici bir aletle vurulduğunu belirledi. Cumhuriyet Savcısı incelemelerde bulunurken, polis ekipleri ise evde ve çevresinde delil aradı.

Nurten Çelikbaş'ın evinde iki kişilik bir kahvaltı masasının bulunması nedeniyle cinayetin sabah saatlerinde işlendiği üzerinde duran polis, kapıda da zorlama bulunmadığını tespit etti. Nurten Çelikbaş'ın cenazesinin evden çıkarıldığı sırada yakınları ve mesai arkadaşları gözyaşlarını tutamadı. Nurten Çelikbaş'ın daha önce 2 kez evlenip boşandığı öğrenilirken, cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

DENİZLİ’DE CİNAYET

Denizli’de bir kadın yalnız yaşadığı evinde öldürülmüş halde bulundu.
Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Feslikan Mahallesi 992. Sokak’taki bir apartta meydana geldi. Apartta yalnız yaşayan Havva Boyacı’dan (32) haber alamayan arkadaşları aparta geldi. İçeri giren arkadaşları Havva Boyacı’yı kanlar içinde hareketsiz halde buldu. Polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Sağlık ekipleri Havva Boyacı’nın öldüğünü belirlerken, polis ekipleri olay yerince incelemelerde bulundu. Yapılan incelemede kadının kesici bir aletle saldırıya uğradığı ve öldürüldüğü belirlendi. Yapılan incelemenin ardından Boyacı'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

 

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:49

İLGİLİ HABERLER