Asayiş
  • 19.5.2013 12:19

2 yıl önceye dayanan boşanma gerginliği:1 ölü, 4 yaralı

Olay, Tavşantepe Mahallesi'nde meydana geldi. 65 yaşındaki Mehmet Yener, 2 yıl önce oğlu, 35 yaşındaki Sunay Yener'i komşuları olan Osman Öztürk'ün kızı ile evlendirdi. Evlilik uzun sürmeyince çift boşandı. Boşanma nedeniyle Osman Öztürk'ün Yener ailesi ile arası açıldı. İki aile çeşitli tarihlerde kavga etti. Dünürlerine kin tutan Osman Öztürk, oğlu Sedat Öztürk ile birlikte dün saat 20.30 sıralarında eski dünürü Mehmet Yener'in yanı sıra Sunay Yener ile Metin Korkmaz, Ayşe Korkmaz ve 2 yaşındaki torunları İrem Su Ayer 41 KS 084 plakalı otomobille evin önüne geldiklerini gördü. Eski dünürlerini bir arada gören Osman Öztürk ve oğlu Sedat Öztürk üzerlerinde taşıdıkları ruhsatsız tabancalarla 5 kişiye ateş açtı.

Mehmet Yener, oğlu Sunay Yener ile Metin Korkmaz, Ayşe Korkmaz ve torunları 2 yaşındaki İrem Su Ayer yaralandı. Osman Öztürk ile oğlu Sedat Öztürk, olayın ardından 41 HP 319 plakalı otomobille kaçarak uzaklaştı. Çevrede bulunanların haber vermesiyle birlikte çok sayıda ambulans ile polis ekibi sevk edildi. Durumu ağır olan Mehmet Yener ambulansla Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yener, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen öldü.

Diğer yaralılar Sunay Yener Kocaeli Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne, Metin Korkmaz, Ayşe Korkmaz ve İrem Su Ayer, Özel Konak Hastanesi'ne kaldırıldı. Başına kurşun isabet ettiği belirtilen 2 yaşındaki İrem Su Ayer de özel Konak Hastanesi'ne yapılan ilk tedavisinin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Bölümü'ne sevk edildi. Diğer yaralıların ise durumunu iyi olduğu belirtildi.

Polis, olay yerinden kaçan Osman Öztürk ve oğlu Sedat Öztürk'ü yakalamak için çalışma başlattı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:12

İLGİLİ HABERLER