Ekonomi
  • 12.2.2018 13:34

2018 MAYO VE BİKİNİ MODELLERİ

2018 MAYO VE BİKİNİ MODELLERİ

Yaz aylarının gelmesine aylar olmasına rağmen şimdiden tatil planları yapılmaya başlandı değil mi? Erken rezervasyonlar ve tatil için alışverişler bile bayanlar için bir gelenek haline geldi. Özellikle tatil alışverişlerinde bayan mayo ve bikini alışverişleri oldukça koşturmalı ve kararsız bir şekilde geçebiliyor zaman zaman. İşte bu kararsızlığınızı ortadan kaldırmak için 2018 sezonunun popüler trendlerine bakalım. Siyahın, turuncunun, pembenin ön plana çıktığı mayo ve bikini modellerinde, desenli tasarımlarda oldukça fazla kullanılıyor. Klasik kesimlerin yanı sıra ipli ve detaylı bayan mayo modellerine rastlamak mümkün. Yeni sezonda da modeller hemen hemen aynı olmakla birlikte ufak detaylarla göz alıcı etkileri keskin çizgilerle tasarlanıyor.

Her an şık olmanızı sağlayacak, son trend mayolar plajda, denizde, havuzda yazın keyfini doyasıya çıkarmanızı sağlıyor. Ayrıca yüzme sporuyla uğraşanlar için özel olarak üretilen mayolar maksimum konfor ve rahatlık sunuyor. Yüzme sporuyla uğraşan bayanlar için slip mayo, kısa şort veya diz üstü yüzücü bayan mayo modelleri bulunmaktadır. Adidas mayo modelleri denizde ve havuzda spor yaparken maksimumum yüzme mesafesini sağlıyor. Klora karşı dayanıklı malzemelerle üretilen mayolar en iyi yüzme performansını hedefliyor. Yüzme aktiviteleriniz için en ideal tasarımlardan biri haline geliyor.

Tercihiniz yüzücü mayolarından yana ise Speedo’nun diz üstü mayo modellerine göz atabilirsiniz. Bikini arayanlar ise Adidas’ın ipli bikini modellerini inceleyebilirler. Ayrıca bikini altı ve üstünü ayrı olarak kombinleyebilir. Rahatsız etmeyen dikişlere sahip olmaları sebebiyle vücudunuzda hareket esnasında oluşabilecek tahrişlere izin vermiyor.

 Uygun fiyatlarla sahip olabileceğiniz, spor giyim dalında öncü markaların bayan mayo ve bikini modellerine www.dalkilicspor.com.tr adresinden ulaşabilir, sepetinize ekleyebilir, birbirinden hoş seçenekler arasından siparişinizi verebilirsiniz. Kadın mayo modellerinde indirimli ürünler ile evinizin konforunda tek tıkla alışveriş keyfini yaşayabilirsiniz.

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 12.2.2018 13:35

İLGİLİ HABERLER