Dünya
  • 11.8.2009 09:29

250 MİLYONU VAR ÇÖPLÜKTE YAŞIYOR

Metruk bir binanın çöplüğünde İngiliz aristokrat bulundu. Soylu ailenin tatilde sandıkları Nicholas Knatchbull 15 gündür izbe bir yerde yaşıyordu

İngiliz polisinin önceki gün metruk bir binanın çöplüğünde uyuşturucu kullanırken yakaladığı genç, İngiliz aristokrasisinin en güçlü ailelerinden birinin ferdi çıktı. Mountbatten Lordu’nun torunu Nicholas Knatchbull’un vaftiz babasının İngiliz Prensi Charles olduğu, servetinin yaklaşık 100 milyon sterlin’i (250 milyon lira) bulduğu öğrenildi. Kısa süre öncesine kadar Hampshire’da anne ve babası Lord ve Lady Brabourne ile birlikte 60 odalı şatoda yaşayan Knatchbull’ın, Southampton’da içinde sadece kırık bir kanepenin bulunduğu yıkık bir binanın girişini 15 gündür ev olarak kullandığı ortaya çıktı.

EN ASİL UYUŞTURUCU SATICISI

Polise ergenlik döneminden bu yana uyuşturucu kullandığını itiraf eden 28 yaşındaki Knatchbull’u dağınık saçları, dövmeleri ve yırtık giysileriyle görenler onun milyoner bir aristokrat olduğuna inanamadı. İngiliz basını ise Knatchbull’un haberini manşetten duyurarak, onun İngiliz prenslerine de uyuşturucu sağladığını iddia etti. Prens William ve Prens Harry’nin yakın arkadaşı olan Knatchbull’un Kraliçe Elizabeth’in sarayında birkaç gece konakladığı biliniyor. The Sunday gazetesi Prens Harry’nin 14 yaşında uyuşturucu kullanırken yakalandığında yanında Knatchbull’un olduğunu yazdı. Polis, Knatchbull’un şatosundan çaldığı bazı sanat eserlerini çalarak uyuşturucu satın aldığını açıklarken ailenin oğullarını bir arkadaşıyla tatilde sandığını kaydetti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:49

İLGİLİ HABERLER