Gündem
  • 27.2.2015 12:16

27 yıl sonra gelen kavuşma

Muş’ta 27 yıl önce başlayan hazin bir hikaye mutlulukla son buldu. Katıldığı bir televizyon programında yaşanan gelişmelerden sonra ailesine kavuşan Fatih Dinç, Muş’a geldi. Annesi ve dayıları tarafından karşılanan Fatih, çok mutlu olduğunu belirtti. 30 yaşında gerçek anne ve babasına kavuşan Fatih Dinç, “Bana ‘anne ve baban trafik kazasında öldü’ dediler. Televizyon programına katıldıktan sonra yaşanan gelişmelerin ardından aileme kavuştum. Çok mutluyum” dedi.

Annesi Muş’ta olduğu için Muş’a gelmeye karar veren Fatih Dinç, “Asıl memleketimi ziyaret etmek istedim. Hasret giderdikten sonra tekrar büyüdüğüm anne babamın yanına, yaşadığım Bursa’ya geri döneceğim. Memleketimi tanıdım, annemi babamı tanıdım, amcalarımı, dayılarımı gördüm dünya gözüyle. Bu mutluluğu tattım, Rabbime şükür ediyorum” diye konuştu.

Sultan Emine adında bir kız kardeşinin de olduğunu belirten Fatih Dinç, kardeşinin Aksaray’da başka bir aileye evlatlık verildiğini söyledi. “Geçmişimden dolayı kimseyi yargılamıyorum” diyen Fatih, “Geçmişim değil gelecek hedefimdir” diyerek Manisa’da tedavi altında olan babasını da ziyaret ettiğini ve çok duygulandığını kaydetti.
Yaşananları ‘kader’ diye nitelendiren Fatih Dinç, “Halimize şükrediyorum. Çünkü ben geçte olsa aileme kavuştum. Bizden daha kötü durumda olanlar var” diyerek ailesini bulduğu için kendisine yardımcı olan herkese çok teşekkür ettiğini vurguladı. 

RECAİ DENİZ
MUŞ

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 21:53

İLGİLİ HABERLER