29 Ekim’i kana bulayacaklardı

1 dk okuma
29 Ekim’i kana bulayacaklardı

Hızlı Özet

Eskişehir’de yakalanan 2 DEAŞ üyesinin yakalanmamaları durumunda 29 Ekim’i kana bulayacakları ortaya çıktı.






Eskişehir’de yakalanan 2 DEAŞ üyesinin yakalanmamaları durumunda 29 Ekim’i kana bulayacakları ortaya çıktı.



Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü DEAŞ mensubu 3 kişinin eylem hazırlığında olduğu bilgisine ulaşarak konuyla ilgili çalışma başlatıldı. Çalışma sonrasında şüpheliler takibe alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Ekipleri gece yaptıkları operasyonla S.K. ve Ö.B.’yi farklı adreslerde düzenlenen operasyonlarla gözaltına alındı. Şüphelilerin evinde yapılan aramalarda bomba yapımında kullanılan düzenek ve terör örgütüne ait döküman ele geçirildi.



Gözaltına alınan şüphelilerin 29 Ekim törenlerini hedef alacağı iddia edilirken, ekipler tarafından kontrol altında tutulan şüphelilerin yakalanması olası facianın da önüne geçti.




Bu haber 455 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Can çekişirken kemerle dövdüler
Asayiş

Can çekişirken kemerle dövdüler

İstanbul Esenler'de, apartmanlarının önünde çekirdek yiyip çevreyi kirleten gençleri uyardığı için bıçaklanarak öldürülen 26 yaşındaki Abdurrahman Balcı'nın davasında kritik süreç yaşanıyor.

Habervitrini14588 Görüntüleme
Bakan Gürlek’in eşine yönelik eylem hazırlığı! 2 şüpheli tutuklandı
Asayiş

Bakan Gürlek’in eşine yönelik eylem hazırlığı! 2 şüpheli tutuklandı

Adalet Bakanı Akın Gürlek'in eşine yönelik eylem hazırlığında olan 2 şüpheli tutuklandı. Şüphelilerin evinde 2 adet ruhsatsız silah ve 3 milyon 206 bin lira ele geçirildi.

Habervitrini11177 Görüntüleme
Haluk Levent deprem yardımı paralarıyla kumar oynamış
Asayiş

Haluk Levent deprem yardımı paralarıyla kumar oynamış

Deprem bağışlarını amacı dışında kullanmak ve şahsi hesaplara aktarmakla suçlanan Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent, hakkındaki yakalama kararı sonrası Bursa'da gözaltına alındı.

Habervitrini12520 Görüntüleme
Bakan Gürlek ilk kez açıkladı! FETÖ’nün yeni nesil casusluk taktikleri neler?
Asayiş

Bakan Gürlek ilk kez açıkladı! FETÖ’nün yeni nesil casusluk taktikleri neler?

FETÖ'nün "Yeni Nesil Casusluk" taktiklerini ilk kez açıklayan Adalet Bakanı Akın Gürlek, örgütün paravan şirketler, sosyal gruplar ve dijital hatlar üzerinden kamufle olmaya çalıştığını belirtti. FETÖ’nün 'güncel yapılanma', 'finans yapılanması', 'yurt dışı yapılanması' ve 'kripto unsurlar' üzerinden varlığını korumaya çalıştığını açıklayan Gürlek, “Ahtapotun kollarını kestik ama tamamen temizleyene kadar durmayacağız' felsefesiyle hareket edilmektedir” diyerek mücadelenin sürdüğünü ifade etti.

Habervitrini12138 Görüntüleme