Spor
  • 30.5.2013 15:28

3 büyükler 'Kardeşlik' için yürüyecek

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları, Bursa’nın İnegöl ilçesinde düzenlenecek kardeşlik yürüyüşüne katılacak.

 Ezeli rakiplerin taraftarlarının takım formaları ile katılacağı örnek yürüyüş 15 kilometre sürecek. Yürüyüş İnegöl’e bağlı Kıran köyünden başlayarak Fevziye köyünde tamamlanacak.

İnegöl Orman İşletme Müdür vekili Ahmet Kaya, birlik ve beraberlik mesajlarının verileceği yürüyüşe bütün taraftarları ve İnegöl halkını davet etti. Beşiktaşlılar Derneği yönetim kurulu üyesi Erkan Nari, Galatasaraylılar Derneği yönetim kurulu üyesi Mustafa Erdoğan ve Fenerbahçeliler Derneği yönetim kurulu üyesi Hakan Ergül’ün katıldığı basın toplantısında konuşan Kaya, “Bu sene 13’üncüsü düzenlenecek olan doğa yürüyüşünün sloganı ‘Taraftarlar kardeşlik yürüyüşünde buluşuyor’ olacak. İnegöl’de derneği bulunan Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray taraftarları yürüyüş için Orman İşletme Müdürlüğümüze müracaat etti. Biz de taraftarların talebini olumlu karşıladık. 3 büyük takımın taraftarlar derneğinin yürüyüşüne ev sahipliği yapmak bizi mutlu edecek. 2 Haziran 2013 Pazar günü hükümet konağı önünde toplanılacak. Otobüslerle Kıran köyüne gidilecek. 15 kilometrelik güzergahımız, Kıran köyden başlayacak ve Fevziye köyünde sona erecek. Yürüyüşe katılanlara bir ikramımız olacak. Sağlıklı bir yürüyüş olmasını diliyorum. 3 büyük kulübün taraftarı yürüyüşe kendi takımlarının formaları ile katılacak” dedi.

(İHA)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:53

İLGİLİ HABERLER