Spor
  • 30.3.2009 04:35

3 BÜYÜKLERDE DENİZ SAVAŞI...

Fenerbahçe, takımı gençleştirme operasyonu kapsamında gurbetçileri de takibini sürdürüyor. Abdülkadir, Furkan, Onur gibi isimleri kadrosuna katan sarı-lacivertliler son olarak Bayern Münihli Deniz Yılmaz'ı gündemine aldı. U-17 Milli Takımımız'da gösterdiği başarılı performansla Ulm'den Alman devine transfer olan Deniz'i, antrenör Önder Özen'in Ümit Milli Takım yardımcı hocası Zeki Önatlı ile birlikte Werder Bremen-Bayern Münih'in ikinci takımlarının yaptığı maçta izlediği ve yönetime olumlu rapor verdiği öğrenildi.

İLK TEKLİF VERME AVANTAJI
Sarı-lacivertlilerin Deniz için Bayern'e teklifini ilettiği belirtilirken, aynı oyuncu için Galatasaray ve Beşiktaş'ın da devrede olduğu gelen haberler arasında. Deniz transferinde üç büyüklerin büyük kapışma yaşayacağı net bir şekilde görülürken, Kanarya'nın ilk teklifi ileten kulüp olduğu için bir adım önde olduğu ifade ediliyor.

MEHMET EKİNCİ DE LİSTEDE
Fenerbahçe'nin gurbetçi oyuncu avında Bayern Münih'ten Mehmet Ekinci'yi de gündemine aldığı bildirildi. Tercihini Alman Milli Takımı'ndan yana kullanıp, Alman futbolunda sivrilmeye aday isimlerden biri olarak gösterilen Ekinci, Jurgen Klinsmann'ın gözdelerinden biri.

DENİZ KİMDİR?
1988 Ordu doğumlu Deniz Yılmaz, Avrupa Şampiyonu ve Dünya 4.'sü U-17 Genç Milli Takımımızın yıldızıydı. Gurbetçi oyuncu Alman yetkililerin çabalarına rağmen ay-yıldızlı formayı tercih etti. Amatör Küme'de mücadele ederken Bayern Münih'in yoluna tutan Deniz, Klinsmann'ın umutlu olduğu isimlerden...

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:40

İLGİLİ HABERLER