Gündem
  • 29.9.2013 16:11

3 cenaze yan yana dizildi, gözyaşı sel oldu

VAN Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olan Özel Harekat polisi 27 yaşındaki Selim Meral'in öldürdüğü eşi, kayınpederi ve kayınvalidesi düzenlenen törenle toprağa verildi.

Selim Meral'in eşi 1 çocuk annesi 25 yaşındaki Zeliha Meral, şiddetli geçimsizlik nedeniyle evini terk ederek, Elazığ'daki baba evine döndü ve boşanma davası açtı. Buna öfkelenerek, görev yaptığı Van Emniyet Müdürlüğü'nden izinsiz olarak Elazığ'a gelen Özel Harekat polisi Selim Meral, iddiaya göre tartıştığı eşi Zeliha Meral ile kayınpederi Bayram Sönmez, ve kayınvalidesi Ayten Sönmez'i beylik tabancasıyla kurşun yağdırarak öldürdü.

Anne- baba ve kızlarının cenazeleri bugün İzzetpaşa Camisi'nde yan yana konularak cenaze namazı kılındı. Cenazeler Asri mezarlıktaki aile kabristanında yan yana toprağa verildi. Cenaze törerine katılanlar gözyaşlarına boğulurken, yakınları tarafından teskin edilmeye çalışılan ailenin küçük oğlu 11 yaşındaki Murat Melih Sönmez'in, katliamdan son anda kaçarak kurtulduğu ortaya çıktı.

4 AYLIK BEBEKLERİ VARMIŞ

Olaydan sonra meslektaşları tarafından gözaltına alınan polis memuru Selim Meral, sorgusunun ardından adliyeye sevk edilirken, olay ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Polis Selim Meral'in kavgalı olduğu eşi tarafından mahkemeye verildiği ve mahkemenin uzaklaştırma kararı nedeniyle Zeliha Meral'in Elazığ'daki baba evine yerleştiği öğrenildi. 4 aylık bir erkek çocukları olan Zeliha Meral'in babası Bayram, annesi Ayten ve küçük kardeşi Murat Melih Senmez ile evde oturduğu sırada eşinin aniden eve gelerek kendisi ile tartıştığı ve silahını çekip ateşlediği, bu sırada Murat Melih'in evden kaçarak katliamdan kurtulduğu belirtildi.

YERİ BİLİNMESİN DİYE SİGORTA YAPTIRMAMIŞ

Özel Harekatçi polis olan eşi tarafından öldürülen  Zeliha Meral'in 4 aylık bebeği ile sığındığı baba evinde iş aramaya başladığı ve özel bir hastanede 15 gün önce işe girdiği, yerinin bilinmemesi için de sigorta yaptırılmasını istemediği öne sürüldüi. çiftin bebeği  Mehmet Alp Meral'ın, polisler tarafından alınarak sevgi evlerine yerleştirildiği bildirildi.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:36

İLGİLİ HABERLER