Asayiş
  • 17.5.2022 13:40

3 çocuk annesi kadın Esenyurt'ta 16 yerinden bıçaklandı!

Esenyurt'ta gerçekleşen korkunç cinayetle ilgili şoke eden yeni detaylar geldi. Parkta 3 çocuk annesi Meryem Yılmaz'ı 16 yerinden bıçaklayarak öldüren ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yargılanan Erdal Dönmez'in davasında tanıklar dinlendi. Duruşmada tanık olarak dinlenen Meryem Yılmaz'ın kardeşi Onur Yılmaz, "Odanın dışında ikisinin bağırıp çağırdıklarını duydum. Erdal'ın 'Sen benim olmazsan seni öldürürüm' dediğini duydum. Meryem de 'Beni bırak seninle evlenmem' diyordu" dedi.

Her detayı kan dondurdu! İstanbul Esenyurt'ta bir parkta 3 çocuk annesi Meryem Yılmaz'ı 16 yerinden bıçaklayarak öldüren Erdal Dönmez hakkında istenen ceza belli oldu. Dönmez'in cinayet gününden önce maktule onu öldüreceğine dair mesajlar attığı ortaya çıktı. Kan donduran olay geçtiğimiz Aralık ayında Esenyurt'ta bulunan bir parkta meydana geldi. İddialara göre sanık Erdal Dönmez aralarında anlaşmazlık bulunan eski sevgilisi Meryem Yılmaz'a cinayet gününden önce mesajlar atarak ölümle tehdit etti.

Olay günü parkta buluşan ikili arasında ise bir süre sonra tartışma meydana geldi ve Erdal Dönmez yanında getirdiği bıçak ile Meryem Yılmaz'a saldırdı. 16 yerinden bıçaklanan Yılmaz sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından şehirlerarası otobüse binerek Gaziantep'e kaçmaya çalışan Erdal Yılmaz ise polisin yaptığı operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede sanık Erdal Dönmez hakkında "Tasarlayarak, canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması talep edildi.

Bakırköy 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Erdal Dönmez Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlandı. Duruşmada Meryem Yılmaz'ın ailesi, Önce çocuklar ve kadınlar derneği ve taraf avukatları da hazır bulundu.

"İMDAT DİYE BAĞIRDIĞINI DUYDUM, DEFALARCA BIÇAKLADI"

Duruşmada tanık olarak dinlenen Ferhat Atmaca maktulü tanımadığını belirterek "Kadir Topbaş parkında gezerken bir kadın ve erkeğin tartıştığını gördüm. Tartışırken ne konuştuklarını duymadım. O aşamada karşılıklı bağırarak konuşuyorlardı. Kadının 'Yeter yeter' dediğini sonrasında da 'Yardım edin, imdat' dediğini duyunca geri döndüğümde sanığın elindeki bıçakla kadına vurduğunu gördüm. Yanlarına doğru yönelince elinde bıçak olan adam olay yerinden kaçtı. Ben bulunduğum yerden sanığın yanına gidene kadar maktuleyi defalarca bıçakladı. Kadının yanına gittiğimizde konuşamaz haldeydi" dedi.

Güncellenme Tarihi : 17.5.2022 13:42

İLGİLİ HABERLER