Spor
  • 20.7.2019 10:36

3 gollü Zlatan terörü

Ibrahimovic terör estirdi! 3 golden sonra...

Dünya yıldızı Zlatan Ibrahimovic, ABD'nin Los Angeles Galaxy takımında sürdürdüğü kariyerinde sansasyonel bir harekete imza attı.

Los Angeles Galaxy ile Los Angeles FC arasında oynanan MLS derbisinde İsveçli yıldız 3 gol atmasının yanı sıra maç sonrası ortalığı karıştırdı. İşte detaylar...

37 yaşında olmasına rağmen formundan hiçbir şey kaybetmeyen yıldız forvet, takımının 3-2 kazandığı karşılaşmada 3 gol birden atarak 'ben buradayım' dedi.

Los Angeles derbilerindeki 6 maçta 4 gole ulaşan Zlatan, ligde de 16 golle krallık yarışında 21 gollü Carlos Vela'nın ardından ikinci sırada.

Meksikalı yıldız Los Angeles FC'nin iki golünü kaydetse de yenilgiyi engelleyemedi. Los Angeles FC 46 puanla liderliğini korudu. Galaxy ise onu 37 puanla takip ediyor.

Maçta kaydettiği skorlarla kariyerinde 520. golünü atmış olan Ibrahimovic, maç sonunda kendini çok iyi hissettiğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Dolu bir statta ezeli rakibe karşı oynadığımız zaman adrenalin doluyorum. Ligin en iyi maçında en iyi oyunumu oynamak istiyorum. Her gün play-off modundayım"

Ibrahimovic, maç bittkten sonra ise rakip takımın teknik direktörü Bob Bradley ile küfürlü bir tartışma yaşadı.

Hat-trick yaparak rakibini yıkan Zlatan, hızını alamayarak Bradley'e, "S. git! Evine dön seni küçük k.ltak" dedi.

Ibrahimovic'in video kaydında duyulan bu sözleri büyük tepki gördü..

Ibrahimovic'in saha içinde ve dışında yaptığı sataşmalara alışık olunsa da, rakip teknik direktöre karşı yapılan hakaretler tepki çekti.

Los Angeles Derbisi öncesi yapılan bir röportajda, Zlatan Ibrahimovic'in Carlos Vela hakkındaki sözleri de çok konuşulmuştu...

Muhabirin kendisine, ligin en iyi oyuncusu Vela, takımları da ligin zirvesinde dediğinde; "Vela kaç yaşında, 29. Kariyerinin zirvesinde mi? Ben 29 yaşında neredeydim? Avrupa'nın en iyi kulüplerinde..." yanıtını vermişti.

"Kesinlikle onunla aramızda çok fark var" diyen Zlatan, 38'ine merdiven dayadığı şu günlerde geceye damga vuran isim oldu...

Güncellenme Tarihi : 20.7.2019 10:38

İLGİLİ HABERLER