Spor
  • 29.6.2009 16:33

3 GÜREŞÇİMİZ SERBEST STİLDE FİNALE YÜKSELDİ

PESCARA - Febo Spor Salonu'nda gerçekleştirilen karşılaşmalarda, yapılan eleme müsabakalarında 66 kiloda Muhammed İlkan, final yolunu, ilk maçında Arnavut Sahit Prizeni'yi ve yarı finalde de Tunuslu Mohammed Ali Ben Ayech'i 2-0 mağlup ederek açtı.
84 kiloda mindere çıkan Ali İmamoğlu başarılı maçlar çıkardı. İlk turu bay geçen İmamoğlu, çeyrek finalde İtalyan Antony Fasugba'yı rahat yenip, yarı finalde de Yunanlı Theodosios Pavladis'i son saniye oyunuyla 2-0 mağlup ederek finalist oldu.
120 kiloda mücadele eden Fatih Çakıroğlu ise maç yapmadan finale çıktı. İlk turu bay çeken Çakıroğlu, ilk maçını kazanan İtalyan sporcu Francesco Petta Miano sakatlığı nedeniyle yarı finalde çekilince finale yükseldi.
96 kiloda genç güreşçi Fatih Yaşarlı, ilk maçında suriyeli Raja Al-Karrad'a tecrübesizliği nedeniyle 2-1 yenildi. İlk periyodu kazanan Yaşarlı, ikinci periyotta havaya kaldırdığı rakibini omzunda taşıdı. Ancak ayağı minder dışına çıkan Fatih Yaşarlı, bu nedenle rakibine puan verdi. 3. periyodu da kaybeden Yaşarlı rakibinin finale çıkması nedeniyle bronz madalya için repesaj maçları yapmaya hak kazandı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:35

İLGİLİ HABERLER