Gündem
  • 27.8.2009 00:01

3. İDDİANEMEDE ZİHİN BULANDIRAN DERİN ŞÜPHE!..

İddia edilen Ergenekon, tutuklu sanıklara ilaçla müdahale mi ediyor?

Bu şüpheyi gündeme getiriren somut belge, 3. iddianamede çıktı. İddiaya göre, Tutuklu sanık, müstafi yüzbaşı Hasan Ataman Yıldırım'ın evinde ele geçirilen belgede, 40 sanık hakkında çok çarpıcı notlar alınmış.

"Bildiğim herşeyi açıklayacağım" diyen Hüseyin Görüm için düşülen not, çok dikkat çekici.

Bildiklerini itiraf edeceği söylenen Görüm, akılda kalan o sözlerinin ardından bir daha bu konuda konuşmadı. Hatta uzunca bir süredir duruşmalara gelmiyor.

Çarpıcı belgede Danıştay Tetikçisi'nin de adı var. Alparslan Arslan'ın adının yanında, "Muzaffer Tekin ve Veli Küçük ile ilişkisi tespit edildi" yazıyor. En önemli ayrıntı ise, sayfanın kenarına şöyle kaydedilmiş:

Alparslan Arslan, tutuklandıktan sonra fiziksel olarak çok değiştiği gözlemleniyor. Babası, oğluna ilaç verilmiş olabileceğini söylüyor.

Ergenekon'un, özellikle davanın kilit isimlerine müdahale ettiği şüphesi, Veli Küçük hakkında alınan notla daha da güçleniyor. Notta Küçük için "DEVLETİ ZAN ALTINDA BIRAKACAK İFADELER KULLANMALI." deniyor. Ne ilginçtir ki, Küçük de mahkemede bu nota paralel bir cümle kurmuş. O cümle gazetelere yansımıştı.

(samanyolu)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:31

İLGİLİ HABERLER