Eğitim
  • 7.1.2015 15:53

3 ilde daha okullar yarın tatil

SİVAS'TA OKULLAR YARIN TATİL

Olumsuz hava koşulları nedeni ile Sivas genelinde ilk ve orta dereceli okullar yarın için 1 gün süreyle tatil edildi. İl Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı karar doğrultusunda, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelinde idari izinli sayılacağı bildirildi. Ayrıca olumsuz hava şartları nedeniyle Türk Hava Yolları'nı TK 2660 sefer sayılı Sivas- İstanbul uçak seferi iptal edildi.

NEVŞEHİR DE OKULLAR YARIN TATİL EDİLDİ

NEVŞEHİR Valiliği, kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle, il genelinde ana okulları, ilk ve orta ortaöğretim okullarında yarın 1 gün süreyle eğitime ara verilmesini kararlaştırdı.
Valilik'ten yapılan açıklamada, yarın öğrencilerin yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel de idari izinli sayılacak

YOZGAT'TA OKULLAR YARIN DA TATİL

Yozgat'ta yoğun tipi ve soğuk hava nedeniyle okullar yarın da tatil edildi. Valilik tarafından yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle merkez ilçe ve köylerinde yarın (Perşembe) ilk ve orta dereceli okullarda eğitim-öğretime ara verildiği belirtildi.
SİVAS-NEVŞEHİR,YOZGAT (DHA) 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:03

İLGİLİ HABERLER