Spor
  • 19.10.2021 10:11

3 takım Mostafa Mohamed'in peşinde

Tam ismi çizilmek üzereyken ailesini İstanbul'a getiren ve o günden sonra müthiş bir çıkış yakalayan Mohamed'i, hocası Fatih Terim'in özel olarak tebrik ettiği öğrenildi. Galatasaray formasıyla son 2 maçta 3 gol atan Mohamed'in bonservisinin yıl sonuna kadar Zamalek'ten alınması bekleniyor. Genç futbolcu için Fransa Lig 1'den 3 takımın ilgilendiği öğrenildi.

14 maçlık suskunluğun ardından Rize'de attığı 2 golle galibiyeti getiren, son olarak da Konyaspor karşısında Cim Bom'un tek golünü kaydeden Mostafa Mohamed, adeta yeniden doğdu. Formsuz ve mutsuz olduğu dönemde hocası Fatih Terim'in, "Kalıp kalmayacağına kendisi karar verecek" dediği Mısırlı golcü, ailesini İstanbul'a getirdikten sonra müthiş bir çıkış yaşadı.

Son 2 lig maçında 3 kez fileleri havalandıran Mohamed'in yükselişini, Terim özel olarak tebrik etti. Genç golcüye, "Senden istediğim tam da buydu" diyen Fatih hoca, sadece skor üretmesinden dolayı değil, takım savunmasına yardım etmesi ve zaman zaman savunmadan top çıkarması sebebiyle Mohamed'e teşekkür etti.

3 takım birden peşinde

Performansının bu şekilde devam etmesi halinde, Sarı-Kırmızılı kulübün Mostafa Mohamed'in bonservisini almasına kesin gözüyle bakılıyor. Yıl sonuna kadar 4 milyon Dolar’lık satın alma opsiyonu bulunan Mısırlı golcüye, Avrupa kulüplerinin de ilgisi devam ediyor. Galatasaray Yönetimi'nin, 23 yaşındaki futbolcunun bonservisini aldıktan sonra, devre arasında olmasa bile sezon sonunda satışına izin verebileceği belirtiliyor. Fransa'dan Marsilya, Bordeaux ve St. Etienne, Mohamed'in performansını çok yakından takip ediyor.

Metin Karabaş

Güncellenme Tarihi : 19.10.2021 10:13

İLGİLİ HABERLER