Asayiş
  • 4.4.2009 12:24

3 TRİLYON MİRAS KALDI, DÜNYALARI KARARDI

İstanbul’daki yakınlarından 3 milyon TL miras kalan İzmirli Orhan ailesinin başı bir türlü dertten kurtulmadı. Fidye için 1.5 yaşındaki oğulları kaçırıldı, para isteyen akrabaları peşlerini bırakmadı.

İZMİR’İN Kemalpaşa ilçesinde yaşayan Mehmet Orhan ve ailesinin hayatı İstanbul’da kargo ve nakliye şirketi sahibi amcasından 3 milyon TL miras kalmasıyla alt üst oldu. Huzurlu bir hayat süren Orhan ailesi zengin olmanın tadını çıkaramadı.

PARKA BIRAKTILAR

Doğalgaz bakımı bahanesiyle Mehmet Orhan’ın evine gelen kişiler, eşi Ayşe Orhan’ı kelepçeleyerek etkisiz hale getirdikten sonra 1.5 yaşındaki oğlu İsa Orhan’ı kaçırıp 100 bin dolar fidye istedi. Olayın polise bildirilmesinin ardından paniğe kapılan fidyeciler, minik İsa’yı cebine ‘Çocuğun suçu ne, babasına söyleyin çocuğu affediyoruz. Kendisi akıllı olsun, çocuğu bulan Kemalpaşa Karakolu’na bilgi versin’ yazılı notu bıraktıktan sonra parka terketti. Vatandaşların parkta ağlarken bulduğu İsa, polislerce ailesine teslim edildi.

FİDYECİLER ARANIYOR

Aİlenİn, akrabalarının baskılarına daha fazla dayanamayıp izlerini kaybettirmek için geçen hafta aniden ilçeden ayrıldığı öğrenildi. Bu arada İsa’nın cebine bırakılan nottaki yazı karakterlerinden Mehmet Orhan’ın, yakın çevresiyle, ilişkide bulunduğu tüm kişiler araştırılmaya başlandı. Bir aydır sürdürülen soruşturmaya rağmen polis ekipleri, fidyecilere ulaşamadı. Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdürüldüğü bildirildi. ARDA YAVUZ / İZMİR/STAR

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:30

İLGİLİ HABERLER