Yaşam
  • 31.5.2006 16:55

39 YAŞINDAKİ İMAM 11 YILDIR EŞİNDEN BOŞANAMIYOR

İZMİR - İzmir'in Menderes İlçesi'ne bağlı Çile Köyü'nün imamı Hüseyin Erin, 9 avukat değiştirmesine rağmen 11 yıldır eşinden boşanamadığını, 2 çocuğunun da kendisine gösterilmediğini söyledi.
Çile Köyü'nde imam olarak görev yapan 39 yaşındaki Hüseyin Erin, 11 yıl önce 36 yaşındaki eşi Necla Erin'den boşanmak için dava açtı. Bu süre içerisinde davanın bir türlü sonuçlanmadığını ve 9 avukat değiştirdiğini belirten Hüseyin Erin, "Ailesi, eşimi zorla götürdü. Bir daha da getirmediler. Tüm çabalarım fayda etmedi. Evi terk sebebiyle boşanma davası açtım, ama bugüne kadar da bir türlü boşanamadım" dedi. Artık avukatsız duruşmalara girdiğini ve Muhammet (10) ile Sümeyye (8) isimli iki çocuğunu da göremediğini ifade eden Erin, "Eşimin ailesiyle çok sıkıntılar yaşadım. Beni çok kez darp ettiler. Dairemi elimden aldılar, nafaka ödüyorum. İlk zamanlar maaşın dörtte üçünü kesiyorlardı. Hala bizi neden boşamıyorlar anlamış değilim. Ünlülere bakıyorum bir celsede boşanıyorlar" diye konuştu.
Eşinin başka biriyle yaşadığını öğrendiğini söyleyen Hüseyin Erin, savcılığa verdiği dilekçelerin de kabul edilmediğini iddia etti. Eşinden boşanıp evini geri almak ve çocuklarını görmek istediğini ifade eden Erin, "Çilemi Çile Köyü'nde çekmeye devam ediyorum. Ama artık zor oluyor. Boşanmak istiyorum. Haklarımı geri almak istiyorum. Ne olur birileri bana yardım etsin. Çocuklarımı çok özledim" dedi.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:05

İLGİLİ HABERLER