4 yıldır oğlunun katillerini arıyor

2 dk okuma
4 yıldır oğlunun katillerini arıyor

Hızlı Özet

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, 4 yıl önce oğlu cinayete kurban giden 64 yaşındaki Ramazan Tekin, olayın ardından 4 yıl geçmesine rağmen katillerin bulunamadığını söyledi.



Olay, 25 Mart 2011 tarihinde Elbistan'a bağlı Akbayır Mahallesi Akpınar mevkiinde meydana geldi. Sabah saatlerinde biri otomobil içerisinde, diğeri otomobil yanında iki kişiye ait ceset gören çobanlar, durumu jandarmaya bildirmiş, yapılan incelemede Ahmet Ölç’ün (30) cesedi otomobil içinde, Erhan Tekin'in (33) cesedi ise otomobilin hemen yanında bulunmuştu.46 E 4277 plakalı otomobilde önce darp edildikleri, daha sora ise tabanca ile ateş edildiği belirlenen Ahmet Ölç ve Erhan Tekin'in nasıl, kim ya da kimler tarafından öldürüldüğü halen araştırılıyor.



Geçen süre zarfından sıkıntıdan 2 kez kalp krizi geçirdiği belirten Erhan Tekin'in babası Ramazan Tekin, “Benim oğlum suçlu olabilir. Bu durum kimseye oğlumu öldürmeye hak vermiyor” dedi.

Tekin, “2011 yılının Mart ayında oğlum kayboldu, ertesi gün aracın içerisinde ölü olarak bulundu. Benim oğlum suçlu olabilir. Bu durum kimseye oğlumu öldürmeye hak vermiyor. Adaletin huzurunda çıkar hesabını verir. İki torunum öksüz kaldı, Sayın Başbakanım, Sayın Adalet Bakanım, Sayın Cumhurbaşkanım benim ne yapmam lazım? Benim çocuğumun katillerinin çıkıp adaletin huzurunda hesap vermesini istiyorum. Çocuğum öldükten sonra 2 kez kalp krizi geçirdim. 4 yılda bu olay bir arpa boyu ilerlemedi. İddianame dahi hazırlanmadı. 3 karakol komutanı, 3 savcı değişti hiçbir sonuç elde edilemedi. Bu cani insanlar, devletin içinde devlet var gibisine bu katiller çıkmıyor. Sizden rica ederim katillerin adaletin huzurunda hesap vermesini istiyorum” diye konuştu. 



MUHAMMET ÖZER

KAHRAMANMARAŞ




 


Bu haber 538 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fahiş fiyat operasyonu.. 40 hal baronu tutuklandı
Asayiş

Fahiş fiyat operasyonu.. 40 hal baronu tutuklandı

Yaş sebze-meyve piyasasında fahiş fiyat uygulayanlara yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 40 şüpheli tutuklandı.

Habervitrini10498 Görüntüleme
İBB soruşturmasında 29 şüpheli hakkında ek iddianame!
Asayiş

İBB soruşturmasında 29 şüpheli hakkında ek iddianame!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, İBB iştiraki Ağaç ve Peyzaj AŞ'nin ihalelerine ilişkin soruşturma kapsamında 195 sayfalık ek iddianame hazırlandı. Aralarında Ekrem İmamoğlu'nun da bulunduğu 29 şüpheli hakkında ceza talep edilirken, iddianamede 2020-2024 yılları arasındaki 12 ayrı eyleme yer verildi.

Habervitrini12671 Görüntüleme
Müteahhidi 500 milyonluk serveti için oğlu ve eşi zehirlemiş!
Asayiş

Müteahhidi 500 milyonluk serveti için oğlu ve eşi zehirlemiş!

Ankara’da 16 Kasım 2025’te hayatını kaybeden müteahhit Ramazan Arıkan’ın, halk arasında “dana deviren” olarak bilinen ksilazin etken maddeli ilaçla zehirlendiği belirlendi. Yaklaşık 400-500 milyon liralık mal varlığı bulunduğu belirtilen Arıkan’ın ölümüne ilişkin davada eski eşi, oğlu ve eski eşinin sevgilisinin de aralarında bulunduğu sanıklar yargılanacak.

Habervitrini11260 Görüntüleme
Kobra Murat’a tehdit! “1 milyon dolar vermezsen keleşle tararız”
Asayiş

Kobra Murat’a tehdit! “1 milyon dolar vermezsen keleşle tararız”

Kobra Murat olarak tanınan Murat Divandiler, bir süredir yabancı numaralardan tehdit mesajları aldığını açıkladı. Divandiler, kendisinden 1 milyon dolar istendiğini, aksi takdirde evinin kurşunlanacağı, yakılacağı ve torununun kaçırılacağı yönünde tehditler aldığını söyledi. "Devamlı tehdit mesajları alıyorum. İşte bize 1 milyon dolar vereceksin, keleşle tararız. İşte evine bomba koyarız, keleşle tararız, torununu kaçırırız. Evini yakarız falan filan" diyen Kobra Murat, korku dolu tehditlerin içeriğinden de bahsetti.

Habervitrini13713 Görüntüleme