Yaşam
  • 5.7.2009 02:47

400 KİLOLUK MORSTAN MICHAEL JACKSON DANSI!..

Antalya Troy Dolphinarium'da gösteri yapan 400 kiloluk Silva isimli Mors, Micheal Jackson tarzı dansı ile izleyenleri şaşkına çeviriyor. Büyük Okyanus'ta yakalandıktan sonra Rusya'da eğitim gören 400 kilo ağırlığındaki Fok balığının bir türü olan Silva isimli Mors, 3 yıldır Antalya'nın Serik İlçesi'ne bağlı Belek Beldesi'nde bulunan Troy Dolphinarium'da gösteri yapıyor.

Eğiticisiyle birlikte turistlere selamlayarak başladığı gösterisinde Silva, önce DJ kabinine geçerek şarkılar çalıyor. DJ kabininde seyircileri coşturan Silva, ardından Micheal Jackson'un şarkıları eşliğinde ünlü sanatçı gibi dans ediyor.

Eğiticisiyle birlikte Micheal Jackson tarzı dans eden Mors izleyenlerden büyük alkış topluyor. Her gösterisi sonrasında turistlere selamlayan Mors, saksafon çalıp mikrofon ile şarkı söylüyor.

Troy gösteri merkezindeki 7 yaşındaki Ajax ve Hector isimli 2 erkek beyaz balina da gösterileriyle izleyenleri büyüledi. Çemberler ile oynayan beyaz balinalar eğiticileriyle birlikte şarkı söylediler.

Gösterinin son bölümünde ise Ahilis ve Paris isimli iki yunus balığı ise havuzdan 5 metre yükseklikteki çemberlerin arasında geçmeleri izleyenlerden büyük alkış topluyor Turistlerin özellikle Mors'a büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Troy-Dolphinarium işletme müdürü Müslüm Çetin, "Mors balıklarının yaptığı Micheal Jackson şov izleyenlerden büyük ilgi görüyor. Silva'nın ünü her geçen gün büyüyor. 3 aylık yaz dönemi süresince yaklaşık 150 bin kişi buraya gelerek mors, beyaz balina ve yunusları izledi" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:26

İLGİLİ HABERLER