Yaşam
  • 22.3.2021 16:01

46 kiloya düşen Seren Serengil son durumunu anlattı...

Zayıflık uğruna birçok kez bıçak altına yatan ünlü sunucu Seren Serengil, şimdilerde kötü günler geçiriyor. Geçirdiği zayıflama ameliyatları sonrası 46 kiloya kadar düşen Seren Serengil, "Ameliyat olmazsam yaza çıkmazmışım" diyerek sevenlerini korkutmuştu. Durumunun iyiye gittiği düşünülürken dün kötü haberi veren ünlü sunucu, "Son bir haftada tekrar hastalığım geriledi ve 46 kiloya düştüm. Her yemekten sonra sendrom geçiriyorum, fenalaşıyorum.

Baş dönmelerim, mide bulantılarım geçmiyor." sözleriyle hayranlarını endişelendirdi. Son durumu merak edilen Seren Serengil, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaparak sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Son dakika: Hastalıkla boğuşan Seren Serengil son durumunu anlattı! Yeniden 46 kiloya düşen Seren Serengil yardım çağrısında bulunmuştu...

Hastalıkla boğuşan Seren Serengil son durumunu anlattı! Yeniden 46 kiloya düşen Seren Serengil yardım çağrısında bulunmuştu...

Zayıflık uğruna birçok kez bıçak altına yatan ünlü sunucu Seren Serengil, şimdilerde zor günler geçiriyor. Geçirdiği zayıflama ameliyatları sonrası 70 kilodan 46 kiloya kadar düşen Seren Serengil, "Ameliyat olmazsam yaza çıkmazmışım" diyerek sevenlerini korkutmuştu.

Son günlerde durumunun iyiye gittiği düşünülen Seren Serengil, "Doktorum bana bir serum hazırladı. 'Sero serumu', bu serum sadece bana özel" diyerek yeniden kilo almaya başladığını da belirtmişti.

Son dakika: Hastalıkla boğuşan Seren Serengil son durumunu anlattı! Yeniden 46 kiloya düşen Seren Serengil yardım çağrısında bulunmuştu...

Fakat Seren Serengil'den yeni bir üzücü haber geldi. Dün sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan Serengil, "Son bir haftada tekrar hastalığım geriledi ve 46 kiloya düştüm. Her yemekten sonra sendrom geçiriyorum, fenalaşıyorum. Baş dönmelerim, mide bulantılarım geçmiyor. Bu ameliyatı geçirip, benim gibi olanlar varsa, bunları yaşadıysam ve sonra geçiyor mu ve nasıl geçiyor? Bilgilendirebilirse çok memnun olurum." ifadelerini kullandı.

DUA İSTEDİ

Bugün yeni bir açıklamada bulunan ünlü sunucu, "İyi olmak için çok sebebim var.. Annem var, sizler varsınız. Kardeşlerim var noynoy ve tokyo var bambam var iş arkadaşlarım var Tohma var ha gayret hasta yatağımdan kalktım size doğru... Dualarınızla" dedi.

DOKTORU AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Seren Serengil, sunuculuğunu üstlendiği "Söylemezsem Olmaz" programında ameliyatını gerçekleştiren doktorlarla konuşmuş ve gastrik baypas ameliyatını yapan Opr. Dr. Ersin Aksu, Serengil'e yaşadığı sorunların normal olduğunu söylemişti.Aksu, "Ameliyat sonrası bazı hastalarda 'Dumping Sendromu' dediğimiz durum gelişebiliyor. Yiyeceklerin mideden bağırsağa hızlı geçişi sonucu hasta ağrı, kusma gibi birtakım şikayetler yaşayabiliyor. Siz de sabahları böyle bir şey yaşıyorsunuz. Bu, ameliyatın doğasında var. Ama geçici bir süre yaşanıyor. 8 ayı atlattık. Zaten kilo hedefimiz 45.5-46 bandındaydı. Size haftanın 2-3 günü hastanede serum ve vitamin takviyesi yapacağız. Geri dönüşüm ameliyatı zor ama ağır bir ameliyat değil. 2-3 ay daha sabrederseniz düzelecek. Tempolu çalışıyorsunuz, yaşadığınız sorunlarda bu da etkin tabii" diye konuşmuştu.

"İSTİYORLAR Kİ SEREN ÖLSÜN"

Tedavisinin ardından iyileşmeye başlayan Serengil'in Palandöken'e kayak yapmaya gitmesi günlerce konuşulmuştu. Ünlü sunucu, kendisine yapılan eleştirilere, "İnsanlar gerçekten çok acımasız. İstiyorlar ki Seren ölsün. Ben oraya temiz hava almaya gittim" diyen Serengil, "Çocukluğumdan beri kar sporlarını severim. Şuan zaten hastalığım geçiyor. 2.5 kilo aldım. Haftada bir gün de serum yiyorum. İnsanları anlamıyorum gerçekten" sözleriyle yanıt vermişti.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2021 10:58

İLGİLİ HABERLER