Asayiş
  • 30.3.2009 13:52

5 YAŞINDAKİ KIZKARDEŞİNİN DOĞUM GÜNÜ BAŞINI KESTİ

ABD’nin Boston kentinde 5 yaşındaki kız kardeşini doğum gününde başını keserek öldüren adam, 17 yaşındaki kız kardeşini de bıçaklayarak öldürdükten sonra, 9 yaşındaki diğer kız kardeşine bıçakla saldırdığı sırada polis tarafından vurularak öldürüldü.

Polis yetkilileri, ABD’nin Boston kentinin banliyölerinden Milton’da meydana gelen olayda, 23 yaşındaki Kevin Revelus’un, anne, babası ve
büyükannesinin birlikte yaşadığı 2 evde, 5 yaşındaki kız kardeşi Bianca’yı başını keserek, 17 yaşındaki kız kardeşi Samantha’yı da bıçaklayarak öldürdüğünü belirtti.

Kız kardeşlerinin öldürüldüğünü gören 9 yaşındaki Sarafina’nın ilk yardım görevlisini telefonla araması üzerine polisin harekete geçtiğini kaydeden polis yetkilileri, kız kardeşi Sarafina’ya da bıçakla saldıran Revelus’un, polis tarafından açılan ateş sonucu öldüğünü söyledi.
Kendini savunurken elleri yaralanan ve karnından ve bir bacağından bıçak yaraları alan Sarafina’nın Boston Tıp Merkezinde tedavi altına alındığını belirten polis yetkilileri, saldırganın kız kardeşlerine niçin saldırdığının henüz açıklık kazanmadığını kaydetti.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:40

İLGİLİ HABERLER