Yaşam
  • 30.6.2007 11:38

50 YKR'LİK SAKIZ İÇİN 50 KIRBAÇ

Sakız almak için babasının cebinden izinsiz 50 YKr alan altı yaşındaki K.Y.yi babası kemerle dövdü. Y.K, "Babam aldığın para kadar vuracağım diye vurmaya başladı. Kaç kez vurdu bilmiyorum" dedi. Olayı sağlık ocağındaki doktorun hassasiyeti ortaya çıkardı.
      Onur Mahallesi 51 sokakta oturan K.Y., muayene olmak için dokuz yaşındaki ağabeyi A.Y. ve komşunun oğlu 10 yaşındaki M.E.Ç.'yle Şakirpaşa Sağlık Ocağı'na gitti. Çocuğun durumundan şüphelenen doktorun "Senin annen, baban yok mu? Neden tek başına geldin?" diye sorunca küçük çocuk ağlayarak babasından dayak yediğini söyledi.
      Doktor K.'yi tedavi ederken polise de haber verdi. K.Y, sağlık ocağına gelen Çocuk Şube Müdürlüğü ve Şakirpaşa Polis Merkezi Amirliği ekiplerini önce "Merdivenden düştüm" diyerek kandırmaya çalışan K.Y., daha sonra gerçeği anlattı: "Babam işsiz, annem çalışıyor. Evde otururken canım çiklet istemişti, babamın cebinden 50 YKr alıp bakkala gittim. Babam da kızıp beni kemerle dövdü. 'Sana aldığın para kadar vuracağım' dedi. Kaç kez vurduğunu bilmiyorum, çok dövdü."
     
     Anne şikâyetçi oldu
      Çocuk Şube Müdürlüğü polisleri, bunun üzerine bir lokantada bulaşıkçılık yapan anne Emel Y.'nin yanına gitti. Dayakçı baba da sokakta yakalandı. 49 yaşındaki eşine "Sen nasıl bir babasın" diye isyan eden 32 yaşındaki Emel Y., "Beni de çok dövdü. Ama bu kadarı olmamıştı. Cezasını çeksin" diyerek şikâyetçi oldu. Dayakçı babayı gözaltına alan polis, soruşturmayı sürdürüyor. Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:47

İLGİLİ HABERLER