Asayiş
  • 22.7.2009 02:23

6 AY ÖMRÜ KALDIĞINI ÖĞRENDİ KATİL OLDU!..

Ankara'da bir kişi, kira meselesi yüzünden çıkan kavgada ev sahibini silahla vurarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Yenimahalle ilçesi Şentepe Burç Mahallesi Değirmendere Caddesi'nde bulunan bir işyerinde Bedri Durmaz'ın (41) vurularak öldürülmesi, kardeşi Tahsin Durmaz'ın da ağır yaralanması olayıyla ilgili çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, cinayetin şüphelisi olarak Bedri Durmaz'ın kiracısı Necati K.'yı gözaltına aldı. Necati K. ifadesinde, Bedri Durmaz ve Tahsin Durmaz'ın işyerine gelerek kirayı iki katı kadar arttırmak istediklerini iddia etti.

Bu nedenle aralarında tartışma çıktığını ifade eden zanlı, Durmaz kardeşlerin ellerinde bıçakla kendisine saldırdıklarını, bunun üzerine kendini korumaya çalışırken silahının ateş alarak Bedri Durmaz ve Tahsin Durmaz'ın vurulmasına neden olduğunu öne sürdü.

Necati K., ifadesinde, kan kanseri olduğunu doktorunun kendisine 6 aylık ömrü kaldığını söylediğini belirterek, "Ömrümün son günlerini dışarıda geçirmek için İstanbul'daki akrabalarımın yanına kaçtım" dedi.


Polis sorgusu tamamlanan zanlı adliyeye sevk edilirken, basın mensuplarının sorusu üzerine cinayeti işyerini bastıkları için işlediğini söyledi. Zanlı, hastalığı ile ilgili tedavisinin sürdüğünü kaydetti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:09

İLGİLİ HABERLER