Dünya
  • 27.3.2020 21:20

6 aylık hamile kadının hastanede Koronavirüs çığlığı

Karan’ın hasta yatağından yaptığı yakarış dünyanın ilgisini çekerken nefes almakta zorlanan kadın sokağa çıkılmamasını istedi.

Korona virüse yakalanan 3 çocuk annesi 39 yaşındaki 6 aylık hamile kadın hastane yatağından gözyaşları içinde feryat etti. Acılar içindeki kadın, insanlara evde kalmaları için çağrıda bulundu.

Grávida, mulher luta para salvar bebê após contrair coronavírus

İngiltere'nin Kent şehrinde yaşayan üç çocuk annesi 39 yaşındaki Karen Mannering, karnındaki 6 aylık bebeğiyle hastane odasından yalvardı. Karan’ın hasta yatağından yaptığı yakarış dünyanın ilgisini çekerken nefes almakta zorlanan kadının tedavisine devam edildiği açıklandı.

Altı aylık hamile olan Karen Mannering, insanları dışarı çıkmamaları konusunda uyardı. Her cümlesinde nefes almakta zorlandığı belli olan hamile kadın, yaşadıkları ile kıyaslandığında "Dışarı çıkmanıza değmez" ifadelerini kullandı.

Pregnant woman battling for herself and baby after getting ...

İngiltere’nin Kent şehrinde yaşayan Karan’ın video boyunca konuşmakta güçlük çektiği gözlemlendi. Covid-19 nedeniyle zatürreye yakalanan kadın, Kent'in Markete ilçesindeki QEQM Hastanesi'nde tedavi altında.

Pregnant mum with coronavirus reveals 'horrendous' battle with the ...

Çektiği videoda kameraya bakarak konuşan Karen, "39 yaşında ve yaklaşık 26 haftalık hamileyim. Kısa süre önce korona virüsüne yakalandığımı açıkladılar. İki haftadır hastayım. Geçtiğimiz Cumartesi gününden beri hastanedeyim ve bugün Çarşamba. İki ciğerimde de zatürre var. Hem kendim hem de bebeğim için hayatta kalmaya çalışıyorum" dedi. "Şu dönemde dışarı çıkıp kendinizin, sevdiklerinizin ya da hiç tanımadığınız insanların hayatını riske atmaya değmez. Başka zaman çıkarsınız" diye konuşan Karen, karantina altında olduğunu söylerine ekledi.

Corona virüsüne yakalanan hamile kadın gözyaşları içinde açıkladı ...

Üç çocuk annesi olan Karen, acımasız virüs nedeniyle karantinada olduğunu, ailesinden ayrı kaldığını ve çocuklarını özlediğini belirtti. Gözyaşlarına engel olmaya çalışan kadın, "Evde beni bekleyen üç çocuğum ve bir eşim var. Onları göremiyorum. Hastalığı nereden kaptığımı bilmiyorum ama çok hastayım" dedi.

Tüm müşterileri uyarıldı
Karen, virüse yakalanmadan önce Canterbury'deki Sturry Caddesi üzerinde bulunan bir güzellik merkezinde çalışıyordu. Güzellik salonunun müşterileri, Karen hastalandıktan sonra uyarıldı ve virüsle ilgili bilgilendirildi. Yapılan açıklamada, "Tüm müşterilerimizin dikkatine. Bir çalışanımıza covid-19 teşhisi konduğunu üzülerek bildirmek istiyoruz. Lütfen siz de korona virüsüne dair herhangi bir belirti fark ederseniz, gerekli sağlık kuruluşlarına başvurun" denildi.

Grávida, mulher luta para salvar bebê após contrair coronavírus

Hamile kadınlar, korona virüsü konusunda riskli grupta sayılıyor. Bu sebeple de sağlıklarına özellikle dikkat etmeleri; tedavi ve gözlem altında tutulmaları gerekiyor. Uzmanlar, hamile kadınlara doktor kontrollerini aksatmamaları ancak sosyal mesafelerini korumaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

Güncellenme Tarihi : 27.3.2020 21:33

İLGİLİ HABERLER