7 ilde daha FETÖ'ye büyük darbe! 14 asker gözaltında

••1 dk okuma
7 ilde daha FETÖ'ye büyük darbe! 14 asker gözaltında

Hızlı Özet

“FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında örgütün mahrem imamları ile ankesörlü telefonlarla irtibat kurdukları belirlenen 14 şüphelihakkında gözaltı kararı verildi.”






Şırnak merkezli 7 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 8 astsubay, 3 uzman çavuş, teğmen ve üsteğmenden oluşan 13 muvazzaf, biri de emekli olmak üzere 14 şüpheli gözaltına alındı.



Şırnak merkezli 7 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda, 13'ü muvazzaf 14 zanlı yakalandı.



FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında örgütün mahrem imamları ile ankesörlü telefonlarla irtibat kurdukları belirlenen 14 şüphelihakkında gözaltı kararı verildi.



Şırnak merkezli Ankara, Kırşehir, Trabzon, Balıkesir, Hakkari ve Siirt'tegerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 8 astsubay, 3 uzman çavuş, teğmen ve üsteğmenden oluşan 13 muvazzaf, biri de emekli olmak üzere 14 şüpheli gözaltına alındı.



Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.




Bu haber 221 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Öğretmen okul bahçesinde öldürüldü
Asayiş

Öğretmen okul bahçesinde öldürüldü

Osmaniye’nin Çardak köyündeki Farabi Anadolu Lisesi’nin bahçesinde öğretmen Mehmet Bilgili, aralarında daha önce husumet bulunduğu belirtilen A.B.’nin silahlı saldırısına uğradı.

Habervitrini11269 Görüntüleme
Akıma kapılan vatandaşın acı sonu!
Asayiş

Akıma kapılan vatandaşın acı sonu!

Sakarya’nın Karasu ilçesindeki bir mesire alanında çatı temizliği yaparken elektrik akımına kapılan Irak uyruklu Vahit Abdülhakim (33), kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay anında talihsiz gence ıslak zemin gerekçesiyle 20 dakika boyunca müdahale edilemediği öğrenildi.

Habervitrini12940 Görüntüleme
Yasak aşk cinayetinde yeni gelişme!
Asayiş

Yasak aşk cinayetinde yeni gelişme!

Samsun’un Atakum ilçesinde daha önce apartman görevlisi olarak çalıştığı binada oturan, gönül ilişkisi yaşadığını iddia ettiği Muradiye Terzi'yi (31) tabancayla vurarak öldürdüğü suçlamasıyla çeşitli suçlardan ağırlaştırılmış müebbet ve 11 yıl hapse çarptırılan Murat Demir’in (43) cezası, kısmen bozuldu. İstinaf mahkemesi, Demir’in ‘Hakaret’ ve ‘Mala zarar verme’ suçlarından aldığı cezanın yeniden değerlendirmesine hükmetti.

Habervitrini11777 Görüntüleme
Kozinoğlu soruşturmasında gözaltına alınan dönemin cezaevi doktoru evinde ölü bulundu
Asayiş

Kozinoğlu soruşturmasında gözaltına alınan dönemin cezaevi doktoru evinde ölü bulundu

Kaşif Kozinoğlu’nun şüpheli ölümüne ilişkin soruşturmada daha önce gözaltına alınan Turgay Tamer, evinde ölü bulundu. Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, Tamer’in adli tıp doktoru değil, Kozinoğlu’nun tutuklu bulunduğu dönemde cezaevinde kampüs doktoru olarak görev yaptığını açıkladı.

Habervitrini13101 Görüntüleme