Asayiş
  • 23.11.2020 16:10

7 yılda 1570 farklı numara ile taciz etti...

Genç doktorun kabusu oldu! 7 yılda 1570 farklı numara ile taciz etti...

Böylesi ne görüldü ne duyuldu! 19 yaşındayken gittiği dershanede tanıştığı Cebrail Can. K., Hacer Demirel isimli genç doktorun 7 yıldır kabusu olmuş durumda. O gün bugündür Demirel'in peşini bırakmayan tacizci, son 1 yıl içinde tam 1570 telefon numarası ile genç kadını taciz etti.

Hakkında 7 kez uzaklaştırma kararı bulunan şahıs, en son Ağustos ayında Demirel'i bir kez daha taciz edince genç kadın yine soluğu poliste aldı. Son dakika haberine göre bugün görülen duruşmaya Cebrail K. ile mağdur Hacer Demirel katılmazken, Demirel'in avukatı, yaptığı açıklamada taciz ve tehdit mesajları atan sanığın cezalandırılmasını beklediklerini söyledi.

Aslen Malatyalı olan Hacer Demirel, 19 yaşındayken üniversiteye hazırlık için gittiği dershanede Cebrail Can K. ile tanıştı. Platonik aşk yaşayan Cebrail Can K., taciz ettiği Demirel'i, üniversiteyi kazanmasının ardından yerleştiği Erzurum'da da taciz etmeye devam etti. Hacer Demirel'in üniversiteyi bitirip, Kilis Devlet Hastanesi'nde göreve başlamasının ardından Cebrail Can K., okulu bırakarak peşinden gittiği genç doktoru taciz etmeyi sürdürdü. Hakkında 2 dava açılan ve 7 kez uzaklaştırma kararı verilen Cebrail Can K., tacizlerine devam edince Hacer Demirel, geçen ağustos ayında yeniden polise başvurdu. Şikayet üzerine gözaltına alınan Cebrail Can K., hakkında 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılarak, Adana'ya gönderildi. Cebrail Can K.'nin burada yapılan kontrolde akıl sağlığının yerinde olmadığı yönünde rapor verildi.

Güncellenme Tarihi : 23.11.2020 16:19

İLGİLİ HABERLER