Asayiş
  • 25.9.2013 11:58

8 çocuk annesi kadın sevgilisini vurdu

ESENLER'de 2 gün önce sokak ortasında tabancayla vurularak öldürülen Salih Kökçü'nün (39) katil şüphelisi Nilüfer K. ile ağabeyi Ali K. gözaltına alındı. Eşinden bir süre önce boşanan 8 çocuk annesi Nilüfer K. (34) ifadesinde, "Bana zorla tecavüz etti. Evleneceğini söylemişti. Ancak sözünü yerine getirmedi. Onu bu yüzden vurdum." dedi. Olay sırasında Nilüfer K.'nın yanında bulunan ağabeyi Ali K. ise susma hakkını kullandı.

Namık Kemal Mahallesi, Hadımköy Yolu üzerinde 22 Eylül 2013'de meydana gelen olayda bir tekstil atölyesinde servis şoförü olarak çalışan Salih Kökçü kimliği meçhul kişiler tarafından yol ortasında tabancayla vurularak öldürüldü. Saldırganlar olaydan sonra yaya olarak kaçtı.

KOMŞU DÜKKANIN İŞLETMECİLERİ GÖZALTINA ALINDI

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis Salih Kökçü'nün çalıştığı tekstil atölyesinin karşısında bulunan başka bir tekstil atölyesini işleten Nilüfer K. ve ağabeyi Ali K. ile kavgalı olduğunu tespit etti. Bunun üzerine Nilüfer K. ile Ali K. cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı.

8 ÇOCUK ANNESİ ŞÜPHELİ: BANA TECAVÜZ ETTİ, EVLENECEĞİNİ SÖYLEYİP BENİ KANDIRDI

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alınan şüphelilerden Nilüfer K. önce inkar etmesine rağmen daha sonra suçunu itiraf etti. 8 çocuk annesi olan ve bir süre önce Konya'da yaşarken eşinden ayrılan Nilüfer K.'nın ağabeyi ile birlikte İstanbul'a gelerek kurdukları tekstil atölyesini işletmeye başladığı öğrenildi. Şüpheli Nilüfer K. "Salih Kökçü bana tecavüz etmişti. Daha sonra benimle evleneceğini söyleyince ilişkimiz devam etti. Ancak bir süre sonra benimle evlenmeyince aramızda tartışmalar yaşanmaya başladı. Ben de durumu ağabeyime anlattım. Birlikte onun evine gittik. Ağabeyim onunla konuştu. Evli ve 3 çocuğu olduğunu, bu nedenle benimle evlenemeyeceğini söyledi. Birlikte dışarı çıktık. Yürürken beni kandırdığı için çok sinirlenmiştim. Kendimi kaybettim." dedi. Polis olayda kullanılan silahı Ali K.'nın gösterdiği yerde buldu. Ali K. ise poliste ifade vermeyerek susma hakkını kullandı.

Poliste işlemleri tamamlanan Nilüfer K. ile ağabeyi Ali K., adliyeye sevk edildi.


 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:44

İLGİLİ HABERLER