Medya
  • 10.5.2022 12:17

8 dizi reyting kurbanı oldu..

 Sekiz dizi ile ilgili final kararı geldi! Seyirci adeta şokta…

Reyting savaşlarında umduklarını bulamayan dizilerle ilgili final kararları peş peşe geldi.

Kanalların bin bir emekle seyirciyle buluşturduğu bazı diziler, kimi zaman beklenen ilgiyi göremiyor ve kısa sürede ekrana veda ediyor.Bazıları da ekran macerasına çıkmadan önce planlanan final bölümüyle hayranlarına veda ediyor.

Bu kez final kararları peş peşe geldi. İşte ekranlara veda kararı alan o diziler…

Oğlum

Ay Yapım imzasını taşıyan Show TV’nin yeni dizisi için final kararı alındı. Songül Öden, Feyyaz Duman, Nihal Yalçın, Timur Acar, Canan Ergüder, Serhat Teoman gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı "Oğlum" dizisi, beklenen reytinglere ulaşamadı."Oğlum" dizisinin de mayıs sonuna doğru final yapması bekleniyor.

Adı Sevgi

Pazar akşamları seyirciyle buluşan dizinin yakın zamanda yönetmeni değişti, yaz aylarında da ekranlarda olması planlandı. Ancak, reytinglerde bekleneni veremeyen dizi erken final yapacak.

ATV Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş'in başrolünde yer aldığı diziyi 11. bölümde bitirme kararı aldı.Yapım şirketi ekibe bu gelişmeyi iletti ancak Filiz Alpgezmen ile Murat Can Tura’nın yazdığı dizinin reyting rakamları yükselirse 13. bölüme kadar uzatılmasının da gündemde olduğunu belirtti.Öte yandan dizinin Ekrem Baykara’sı Fatih Al’ın kalp krizi geçirdiği, başarılı aktörün son sağlık durumunun iyi olduğu konuşuluyor.

Masumlar Apartmanı

Gülseren Budayıcıoğlu’nun senaryo tasarımını üstlendiği Masumlar Apartmanı’nın final kararı, dizinin 2. sezonda hedeflenen reytinglere ulaşamaması nedeniyle geldi. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 17 Mayıs  akşamı 71. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Evlilik Hakkında Her Şey

Gökçe Bahadır’ın başrollerde yer aldığı Fox TV dizisi Evlilik Hakkında Her Şey’in sezon sonunda final yapması bekleniyor.Reyting listelerinde rakiplerinin gerisinde kalan dizi, yurt dışı satışları iyi gittiği için sezon sonuna kadar devam edecek.

Üç Kuruş

Ay Yapım’ın Show TV çektiği Üç Kuruş dizisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.Kanal, Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un başrolünde yer aldığı diziyi düşük reytingleri nedeniyle 28. bölümüyle bitirmeye hazırlanıyor. Üç Kuruş 23 Mayıs'ta final yapacak.

Sadakatsiz

Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisi 25 Mayıs Çarşamba akşamı 60. bölümüyle final yapacak.İlk sezonunda her hafta sosyal medyayı sallayan Sadakatsiz'in son dönemde senaryosu tıkandığı yorumları yapılmıştı.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı

TRT 1’de yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin de final yapması bekleniyor.

Yüksek maliyete karşılık düşük reyting nedeniyle dizinin sezon sonunda final yapacağı konuşuluyor. Dizinin final tarihiyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Bir Zamanlar Çukurova

ATV'nin reyting rekortmeni dizileri arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova'nın final tarihi konuşuluyor. Uzun süredir yayınlan dizi etkileyici senaryosu ile izleyicileri ekrana kilitliyor.Dizinin 9 Haziran akşamı 140. bölümüyle final yapacağı iddia edildi.

Güncellenme Tarihi : 10.5.2022 21:50

İLGİLİ HABERLER